PUZZLE
Horoszkóp
#napi horoszkóp
#2018.10.11.
Csütörtökön szerezd vissza az irányítást-Horoszkóp 10.11.
Úgy tűnik, hagytad kicsúszni a kezedből az irányítást. Talán éppen azzal, hogy valaki másnak akartál segíteni ahelyett, hogy a saját dolgodra koncentráltál volna. Csütörtökön lehetőséged nyílik azzal foglalkozni, ami valóban fontos. A horoszkóp szerint ma visszaveheted az irányítást egy olyan ügyben, ami igazán fontos neked.

Kos

Kezd elfogyni az energiád csütörtökre. Ezt azért vedd észre, mert ma csupa olyan dolgod van, amihez több erőfeszítésre lenne szükséged. Ha szeretnél több energiát nyerni, akkor ma érdemes sportolnod. Azzal, ha átmozgatod a testedet olyan szellemi energiát is összegyűjtesz, amit azonnal felhasználhatsz, amikor szükséged van rá.

Bika

Csütörtökön azok az ismerőseid lesznek pesszimisták, akik eddig mindig derűlátók voltak, és azok látnak maguk előtt vidám jövőt, akik eddig borúlátón tekintenek az életre. Könnyen lehet, te is változtatsz az alaptermészeteden. Ha eddig mindig vidám voltál, most szomorkás a hangulatod, ha pedig pesszimistán szemlélted a világot, optimistává változol.

Ikrek

Arra vágysz, hogy az emberek mindig őszinték legyenek veled, de amikor mégis nyíltan elmondják a véleményüket, úgy érzed, megbántanak téged. Csütörtökön azt kell megtanulnod, hogy amit más gondol rólad, az nem rólad szól, hanem róla. Vagy legalábbis arról, amit észre akar venni rajtad.

Rák

Most azonnal állj meg, és gondold végig a terveidet! Valamit rosszul terveztél meg. Nem vettél észre egy fontos összefüggést, lehetőséget, alkalmat, egy logikus megoldást. Ha tudatosan végignézed a napi terveid összefüggéseit, nagyon könnyen rábukkanhatsz, mi az, ami felett átsiklott a figyelmed eddig.

Oroszlán

Rá kell jönnöd, hogy az élet sokkal több lehetőséget tartogat számodra, mint gondoltad. Rá kell jönnöd, hogy sokkal vagányabban kellene megválasztanod a tevékenységeidet, és sokkal lazábbnak kellene lenned sok esetben. Könnyen lehet, ma túl szigorú vagy magadhoz. Az élet arra való, hogy megtaláld a boldogságodat, ezt ne felejtsd el!

Szűz

Könnyedén megtalálod a hibát a tökéletes dolgokban is csütörtökön. Ez persze a környezetedet idegesítheti, és téged magadat is. Mit szólnál, ha ma tudatosan használnád ezt a képességedet? Ajánld fel a szolgálataidat annak, aki szeretné felfedezni munkája gyenge pontjait, vagy annak, aki terméket fejleszt.

Mérleg

Úgy kellene viszonyulnod másokhoz, ahogy tőlük elvárnád, hogy hozzád viszonyuljanak. Egyszerűen csak mutass példát az embereknek, és mutasd meg, hogyan kellene viselkedniük. A jó példa ragadós, ezt csütörtökön meg is tapasztalhatod. Ma mindenki szívesen követi a példát, amit te mutatsz.

Skorpió

A régi jól bevált módszerek csütörtökön csődöt mondanak. Ma semmi sem úgy alakul, ahogyan máskor szokott, és ráadásul senki sem úgy reagál, ahogy elképzelted. Ilyen esetekben az a legjobb megoldás, ha az ösztöneidre hallgatsz. Az ösztöneid ma jobban tudják, mire számíthatsz, mint ahogy az eszed tudná.

Nyilas

Figyeld meg, aki nagyon meg akar győzni téged valamiről, az gyakran egymásnak ellentmondó érvekkel akarja alátámasztani az igazát. Ha pedig te is meg akarsz győzni valakit csütörtökön, figyelj oda, hogy ezt a hibát ne kövesd el. Csak egymással egybevágó információkkal érvelj!

Bak

Messzi távolból kapsz üzenetet, talán a föld túloldaláról. Talán egy külföldön élő barátod, rokonod üzen csütörtökön. Ha ma utazásra invitálnak, érdemes igent mondanod. Minden utazás megváltoztat benned valamit, és az, amelyre ma hívnak el, segít közelebb kerülni a boldogság érzéséhez.

Vízöntő

Szívesen csinálnál forradalmat, és szívesen felforgatnád az egész világot. De ugye tudod, a forradalmat csak a saját életedben kezdheted el. Ahelyett, hogy messzi országok nehézségeivel foglalkoznál, koncentrálj a saját életedre, és koncentrálj azokra a forradalmi változásokra, amelyeket el tudsz kezdeni akár már most rögtön is.

Halak

Úgy tűnik, túl komolyan veszel valamit, és túlzottan is elhiszed valaki más félelmeit. Fontos lenne észben tartanod, hogy nem kell megvalósítanod senki félelmeit. Az, hogy valakinek nem sikerült valami, nem jelenti, hogy neked ne sikerülhetne egy nagyon hasonló helyzetben. Hidd el, ügyesebb vagy, mint mások hiszik rólad.

-Friss Média-

forrás:www.nlcafe.hu