PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Csodás napnak ígérkezik a csütörtök- Horoszkóp 07.11.
A horoszkóp szép napot jelez csütörtökre. Ma valahogy minden sokkal gördülékenyebben és rugalmasabban halad, mint általában máskor. Érdemes élni a kedvező lehetőségekkel, amíg kitartanak...

Kos

Könnyen azon kaphatod magadat csütörtökön, hogy valósággal kifolyik a pénz a kezed közül. Szinte egész nap csak kapkodod a fejedet, hogy mi mindenre kell költeni. Ma nagyon könnyen elcsábítanak a nyári leárazások. Legyél körültekintő, mert olyasmit is megvehetsz, amire valójában semmi szükséged.


Bika

Csütörtökön használd a szépérzékedet. Bármilyen munkát, feladatot is végzel ma, tedd bele egyedi ízlésedet, a szépséget, a harmóniát. Próbáld ma észrevenni mindennek a szebbik oldalát, lásd meg mindenben és mindenkiben a jót. Különleges és fontos tapasztalatokat szerezhetsz így.


Ikrek

A kapkodás mellett a felületesség lehet a tűzokádó sárkány, akivel ma meg kell küzdened. Érdeklődésed, sokoldalúságod, információéhséged pótolhatatlan, de próbáld keresni a mélységekben rejlő összefüggéseket is. Az igazi és tartós barátságok mély érzelmeken alapulnak.


Rák

Találd meg magadban a középpontot csütörtökön. Erősebb vagy, mint gondolod, és pontosan ez a belső erő segít visszatalálni önmagadhoz. Hidd el, az elismeréseket tényleg komolyan mondják neked a többiek, és nem azért, hogy bókoljanak neked. És épp ez adhat ma bátorítást, valódi pozitív életérzést.


Oroszlán

Vedd észre és értékeld párod, a barátok vagy a munkatársak tulajdonságait, erényeit. Benned nagyon sok a szeretet, amiből valójában bőven jut mindenkinek. Amikor önzetlenül adsz, figyeld meg, mennyi mindent kapsz viszonzásul mindenki mástól te is.


Szűz

Ne gondold, hogy semmi más nem fontos, csak a módszeresen felépített saját világod. Ma érdemes kilépni ebből az átgondolt és biztonságos rendszerből, picit feszegethetnéd is a határaidat. Nagyobb és teljesebb rálátásod lehet így a környezetedre és a saját lehetőségeidre is.


Mérleg

Csütörtökön megválogathatod, kivel találkozol, kivel barátkozol. Nem mindegy ugyanis, kikkel veszed téged magadat, és ők milyen hatást gyakorolnak rád. Hajlamos lehetsz engedni mások véleményének, és azon is változtatni, módosítani, ami mellett eddig határozottan álltál ki.


Skorpió

Ha magadba akarod fojtani az érzelmeidet, az csak lelki fájdalomhoz, további szenvedéshez, sőt könnyen testi tünetekhez is vezethet. A szenvedélyt nem igazán tudod kordában tartani, de nem is kéne irányítani. Inkább csak hagyd, hadd hajtson a vágyaid felé vezető úton. Csak a túlzottan felgyülemlő energiával van probléma.


Nyilas

Erős vágyat érzel az átalakulásra, az átalakításra. Magadon bármikor változtatsz, a környezetedet is átalakíthatod. Másokat ugyanakkor nem tudsz megváltoztatni, mert az mindenkinek a saját egyéni feladata. Amikor változásra vágysz, önmagadban keresd a lehetőséget. Ha te változol, változik körülötted a világ is.


Bak

Próbálj minél felszabadultabb, kötetlenebb lenni. Ezt ma leginkább a barátok között gyakorolhatod. Észre fogják venni a változást, és értékelni is fogják ezt az új arcodat. Te is könnyen rájöhetsz, mennyire nincs szükség, hogy folyton visszafogott és szigorú légy magaddal.


Vízöntő

A barátok, a társas kapcsolatok mindig is fontosak voltak és lesznek számodra. A kapcsolatok ugyanakkor kétoldalúak, akkor működhetnek igazán, ha te és a másik fél is kellő energiát fektettek bele. Ha nem érleled a magot, a növény elhal egy idő után. A barátságok is hasonlóan működnek.


Halak

Csütörtökön joggal érezheted, hogy valósággal ragyog a lelked. Bármit is teszel, ma valahogy minden könnyen és rugalmasan halad a maga útján. Persze csak akkor, ha te is kellően rugalmasan haladsz előre. Ma hagyhatod sodródni magadat, mintha csak valódi vízen lebegnél.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu