INTERJÚ
#interjú
#Kisvárda
#hármasikrek
Csoda történt a családdal - interjú a kisvárdai ikrek édesanyjával, aki felfedi titkolt érzéseit - 2. rész
A legnehezebb, amikor van két gyermeked, akiknek enni kell adnod, mellettük kell lenned, és ott a harmadik, akinek még nagyobb szüksége van rád - mesélte a hármasikrek, Zsombor, Kristóf és Boglárka édesanyja Anett, amikor kollégánkkal felidézték azt a véget nem érőnek tűnő éjszakát, amelyen az intenzíven fekvő Boglárka, a legkisebb testvér végül úgy döntött, hogy mégis családdal marad.

Előző cikkünkben jobban megismerhették Anettet, férjét Bélát és három gyermeküket, Kristófot, Zsombort és Boglárkát. Ez a történet róluk szól. A hős szülőkről, akik kitartottak, küzdöttek, harcoltak és most már boldogan, három egészséges gyermekkel fogadták stábunkat, hogy elmeséljék történetüket.

Mintha valaki fentről küldte volna oda őket, Anett és férje, Béla együtt mentek be az ügyeletre Boglárkához. Az orvosok és a nővérek épp a fertőzést elkapott Bogi mellett álltak, aki nem akarta engedni, hogy rátegyék a gépet, ezért altatásba került. Anett érezte, hogy ebben a helyzetben erősnek kell maradnia, odament a kislányához, megfogta kicsi kezeit és határozottan odasúgta neki, hogy ennek most nem lehet vége. Ekkor - a kórházi dolgozók nagy meglepetésére - lassan, de elkezdett a kicsi állapota stabilizálódni. Csoda történt.

A szeretet és az összetartás csak megerősödött a családban a megpróbáltatások következtében. Nézzék meg interjúnk második felét, ahol Anett még többet árul el arról, mik történtek velük, miken kellett keresztülmenniük, hogy mára három egészséges kicsivel alkossanak egy nagy családot.