KÉK FÉNY
Csengeri a 18 éves fiatal, akit Budapesten leszúrtak
Martin jó kedélyű, illedelmes fiú - így jellemezték stábunknak azt a 18 éves fiatalembert, akit Budapesten hajnalban leszúrt egy férfi. Martin állítólag a másik társaságból az egyik lány fenekét megfogta - ez a meggondolatlan mozdulat majdnem az életébe került.

Válságos az állapota a fiúnak, gépen van - mondja az unokatestvére stábunknak. Az eddig beszerzett adatok szerint két, fiatalokból álló társaság találkozott éjszaka Budapest belvárosában, ahol a későbbi sértett és az elkövető egy lány miatt szólalkozott, majd verekedett össze. Eközben szúrt pillangókésével K. Zsolt, méghozzá halántékon. A kés áthatolt Martin koponyáján, életveszélyes sérülést okozva.

Martin a családjával néhány éve él Budapesten, haza csak látogatóba járnak. "Ha itthon van, a fiú szinte mindenkit megnyír - fodrász szeretne lenni, de most azt sem tudom, hogy él-e még" - mondja egy nő, aki szinte testvérének tekinti a 18 éves fiatalembert. Budapesten jobb a fizetés és munka is volt, kell is a többlet, hiszen a családi fészket bővíteni, felújítani kell.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi osztálya emberölés bűntett kísérlete miatt ismeretlen elkövető ellen indított nyomozást. A tettes után hajtóvadászat indult, amelynek eredményeként még a bűncselekmény napján, 17 óra után a X. kerületben fogták el a 18 éves K. Zsoltot.

Az elkövetés eszközét a nyomozók az eljárás során megtalálták és lefoglalták. A gyanúsítottat őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.


- FrissMédia -