PUZZLE
Bulvár hírek
#rihanna
#sziget fesztivál
#koncert
Csalódást okozott a rajongóknak Rihanna
Rengeteg csalódott fesztiválozó fejezte ki nemtetszését a tegnapi Rihanna koncert után. Az idei Sziget Fesztivál legnépszerűbb fellépője fél órás késéssel kezdett, és ez tényleg csak a kezdet volt.

A türelmetlen rajongók végül egy gyenge 70 perces műsort láttak, azt is feltehetően fél playbackről. A koncert show elemei is hagytak kívánnivalót maguk után. Tengernyi negatív hangvételű komment és panaszáradat került ki a Facebook esemény alá, kritizálták a táncosokat, a fellépőruhákat, az előadásmódot. A legtöbben semmi pozitívat nem tudtak nyilatkozni a világsztár fellépésével kapcsolatban.

Az embereknek általában határozott elképzeléseik, elvárásaik vannak rajongásuk tárgyával kapcsolatban, idealizálják szinte istenítik őket. A Rihannáról kialakult kép tegnap sokak szemében (vagy inkább szeme előtt) hullott darabokra.

Egy ilyen koncerttől joggal várhatnánk sokat, hiszen nem kevés pénzbe - 1 millió dollárba került. A véleményezők szerint az énekesnő nem dolgozott meg ezért a pénzért, gyakran eltűnt a színpadról, a számok vágva voltak, a közönséggel sem igazán sikerült kapcsolatba kerülnie, a végén pedig el sem búcsúzott a közönségtől.


Írta: F.B.

Fotó: hirado.hu