KÉK FÉNY
Csaknem 3 év börtönt kapott a gyereklánnyal szexelő kemecsei férfi
Mint reggel írtuk, újabb szexuális visszaélés bűntettével vádolta a Nyíregyházi Járási Ügyészség azt a 49 éves kemecsei férfit, akit ugyanilyen bűncselekményért a bíróság augusztus 22-én már jogerősen elítélt. A bíróság ma gyorsított eljárásban döntött az ügyében.

Sterné dr. Deák Andrea, a Nyíregyházi Törvényszék sajtó szóvivője portálunkat arról tájékoztatta, hogy a Nyíregyházi Járásbíróság ma gyorsított eljárásban bűnösnek mondta ki a letartóztatásban lévő R.Gy. vádlottat folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntettében. Ezért a bíróság 1 év 8 hónap börtönbüntetésre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte, valamint elrendelte a korábbi egy év, végrehajtásban két évre felfüggesztett börtönbüntetésének a végrehajtását is.

A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott már 2019. júliusban szexuális kapcsolatot létesített a 12 éves sértettel, ami miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélték, elrendelték a pártfogó felügyeletét és előírták, hogy gyermekkorúval a kapcsolatot kerülje.

Ennek ellenére a 49 éves férfi augusztus végén több alkalommal ismételten testi kapcsolatot létesített a lánnyal, annak beleegyezésével.

Az ítélet nem jogerős, a bíróság fenntartotta a vádlott letartóztatását a másodfokú eljárás befejezéséig.

- FrissMédia -