SPORT
Foci VB 2018
#Cristiano Ronaldo
#Szocsi
#Real Madrid
#adócsalás
#Portugália
#Spanyolország
​Cristiano Ronaldót két év börtönre ítélték!
A 33 éves portugál szupersztár Szocsiban újra megmutatta, hogy a válogatott színeiben is éppúgy brillírozik, mint a Real Madridban, mellyel háromszor nyerte meg a BL-t. Közben azonban Spanyolországban némi gondja adódott.

Ronaldo tehetségét mindenki lelkesen méltatja. Még az általában igen kritikus honfitárs, José Mourinho is meghajolt Ronaldo géniusza előtt.

A sors iróniája, hogy Spanyolországban éppen ugyanekkor hozták meg a döntést Cristiano Ronaldo óriási adócsalásának az ügyében. A szupersztár elismerte: 14,7 millió euró jövedelmet eltitkolt az adóhatóság elől. Ezért a büntetése 18,8 millió euró, vagy két év börtön! Ilyen nagy összeg esetében ennyit írnak elő a spanyol törvények. Spanyolországban azonban a nem erőszakos bűncselekmények esetében ha az csak vétség, pénzért ki lehet váltani a börtönt

Cristiano Ronaldo elfogadta az ítéletet abban a biztos tudatban, hogy nem kell börtönbe vonulnia. A spanyol hatóságok is diadalmaskodtak, hiszen rábizonyították az adócsalást a spanyol bajnokság egyik legnagyobb sztárjára. Aki aztán a maga módján, három góllal, köztük egy briliáns szabadrúgás góllal állt bosszút a spanyolok elleni mérkőzésen pénteken a futball világbajnokságon, Oroszországban.

- FrissMédia -