KÖZÉRDEKŰ
Burkolatot javítanak, egy sávra szűkül a forgalom az M3-ason
Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán Kál és a Horti pihenőhely térségében burkolatjavítást végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Kál térségében november 7-e, csütörtök reggeltől november 8-a, péntek 16 óráig, valamint november 11-én, hétfőn, 7 és 16 óra között, a Horti pihenőhely környezetében november 12. és 14. között, keddtől csütörtökig dolgoznak a szakemberek 7-től 16 óráig.

Kál térségében a 105-ös és a 103-as kilométerszelvények között, míg a Horti pihenőhely térségében a 62-es és a 60-as kilométerszelvények között végeznek lokális burkolatjavítási munkákat a szakemberek. A munkálatok ideje alatt mindkét helyszínen egy forgalmi sávon haladhat a forgalom 60 km/órás sebességkorlátozás mellett.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba. A javítási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.