KÉK FÉNY
Brutális részletek a dombrádi emberölésről
Szerelemféltés, kábítószer, egy meg nem született gyermek - mindez ott állhat a tegnap esti brutális gyilkosság hátterében. Az elkövető puszta kézzel verte szét az áldozata fejét.

Csendes, rendezett utca, a bűncselekményre semmi nem utal a buszmegálló szomszédságában álló régi parasztháznál. Itt élt Csaba élettársával, a 24 éves áldozattal, Nórával. A ház Csaba nagyszüleinek a tulajdonában áll. A két generáció bár egy házban, de külön lakrészben élte mindennapjait.

A szomszédok elmondása szerint olykor volt egy-egy veszekedés, de hát hol nem fordul ilyen elő? – teszi fel a költői kérdést egy lakó. Egy másik, aki jobban ismerte az élettársi kapcsolatban élő párt, elmondta, hogy rendszeresek voltak a veszekedések: megesett, hogy Nórát a Csaba az utcán verte, de mire feljelentés megtörtént volna, a szerelem átírta a forgatókönyvet. Most a szerelme lett a lány végzete – vélekednek a helyiek.

Az utcában úgy tudják, hogy a fiatalember mindennapi életét a kábítószer határozta meg. Állítólag a rendőrség egy időben rendszeres vendég volt a háznál.

A párkapcsolat szerelemből fakadt, ennek jeléül még kettős szívet is rajzoltak a ház falára. De ez, mint kiderült, nem védte meg Nóra életét, hisz szerelmüket pusztító féltékenység mérgezte.

Elképzelhető, hogy tegnap kora délután is egy veszekedés vált végtelenségig brutális bántalmazássá. Ezt már nem élte túl a 24 éves, állítólag állapotos nő.

A párnak – ha igaz a városban terjedő szóbeszéd – ez lett volna a második gyermeke. Bár, jegyzi meg az egyik utcabéli, az első gyermeküket haza sem hozták a kórházból, merthogy örökbe adták.

Nórát sógornője találta meg vérbe fagyva tegnap este hat óra előtt pár perccel. Megpróbálta újraéleszteni, de akkor állítólag már több órája halott volt a nő.

A rendőrség nagy erőkkel vonult a helyszínre, megkezdődött az adatgyűjtés, szinte mindenkit kihallgattak az utcában. A helyszínelés késő éjszakáig tartott. Csaba nagyszülei az esti órákban érkeztek haza Budapestről.

Úgy tudjuk, hogy Csabát nem találja a rendőrség. Állítólag a kertek alatt menekült el a helyszínről. Elfogató parancsot adtak ki ellene, ITT láthatják a körözést. Ha tudnak, segítsenek a rendőrségnek a kézre kerítésében.

- FrissMédia -