18 FIGYELEM!
Ez a tartalom olyan elemeket tartalmazhat, amelyek kiskorúakra károsak lehetnek.
Ha ön elmúlt 18 éves, kattintson az "Elmúltam 18 éves" gombra és a tartalom elérhető lesz.
Elmúltam 18 éves Nem múltam el 18 éves
KÉK FÉNY
#halálos baleset
#Nyírség
#közúti baleset
#Személygépkocsi
Brutális baleset Nyírcsaholy és Nagyecsed között: egy kétgyermekes édesanya életét vesztette
A rendelkezésre álló adatok szerint vasárnap 15 óra körül két autó ütközött össze a 4918-as számú úton, a Nyírcsaholy és Nagyecsed közötti szakaszon. A baleset során egy 38 éves mátészalkai asszony olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. További két embert a mentők kórházba szállítottak.

A balesetet nagy valószínűséggel a túl nagy sebesség okozhatta, de a műszaki hiba sem zárható ki egyértelműen. Nagyecsed felől közlekedett az a személygépkocsi, amiben a 38 éves kétgyermekes édesanya kisebbik gyermekével a nagymamához tartott Nyírcsaholyba. Úgy tudjuk, hogy a nő ebédet vitt a nagymamájának, aki egyetlen élő rokona. A baleset áldozata több éttermet is üzemeltetett, és második párjával nevelte a két gyermeket.

A nő előbb majdnem egy BMW terepjáróval ütközött, miután elhagyva a kanyart a gépkocsija "kacsázni" kezdett. A terepjárót vezető hölgy érzékelte, hogy a személygépkocsi nagy sebességgel jött, de az ő gyors reagálásának köszönhetően elkerülték az ütközést. A szerencsétlenül járt asszony azonban a mögötte nem sokkal később érkező másik személygépkocsival félfrontálisan ütközött. Közel egy órán keresztül próbálták megmenteni a nő életét a hivatásos tűzoltók, miután feszítő-vágó berendezés segítségével kiemelték őt a roncsból. Sajnos a többszöri újraélesztés sem járt sikerrel. Értesüléseink szerint a gépkocsijában utazó gyermek karcolásokkal úszta meg a balesetet,és saját lábán szállt ki a gépkocsiból. A másik személygépkocsit egy 23 éves fiatal nő vezette. Őt megfigyelésre kórházba szállították.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a balesettel érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a rendőrök a forgalmat Nagyecsed illetve Mátészalka irányába terelték el.

Kérjük a járművezetőket, hogy körültekintően és türelmesen vezessenek, hogy mindenki hazaérjen!

FRISSÍTÉS: Jelenlegi nem hivatalos információink szerint az elhunyt nem hibázott a baleset során. A rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja a történteket.