PUZZLE
Bulvár hírek
Bruce Willist kidobták egy boltból, mert nem volt hajlandó maszkot viselni
Hiába Hollywood egyik legkeresettebb színésze, a szabályok ő rá is ugyanúgy vonatkoznak.

A Die Hard színészét legutóbb egy vásárlás során csípték nyakon, miután maszk nélkül sétált be egy Los Angeles-i patikába.

A koronavírus-járványt visszaszorító intézkedések országonként eltérhetnek, de csakúgy mint hazánkban, az Egyesült Államokban is tilos a szájat és az orrot eltakaró kendő nélkül belépni egy bolt területére. Nem csoda hát, hogy a vásárlókat felbőszítette Willis hozzáállása, aki többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó maszkot felvenni, vagy a nyakában lévő sálat az arca elé húzni.

Végül a biztonságiaknak kellett kikísérniük a Golden Globe-díjas színészt a patika épületéből, de az esetet többen megörökítették, így hamar szárnyra kell az interneten Bruce "szabad szemlélete". Az Instagramra feltöltött kép alatt, számtalan feldühödött rajongó fejezte ki nem tetszését a Bruce viselkedése láttán.

Az ügyben a PageSix felkereste Willis sajtósát, aki nem kívánta kommentálni az esetet, majd később mégis megbánását fejezte ki: "Nem volt egy okos döntés ez tőlem. Továbbra is viselje mindenki a maszkot mások biztonsága érdekében."


Forrás: hirado.hu

-FrissMédia-