PUZZLE
Bulvár hírek
#Angelina Jolie
#válás
#sztárok
#külföldi sztárok
#család
Brad Pitt tovább harcol a gyerekeiért
Úgy tűnik, végső elkeseredésében tényleg mindent elkövet Brad, hogy ha felügyelet mellett is, de találkozhasson a családjával. Most az is kiderült, milyen kemény szabályokat kell betartania, hogy engedélyezzék a találkozókat!

Brad Pitt élete közel két hónapja maga a rémálom. Nem elég, hogy Angelina Jolie kijelentette, el akar válni tőle, mindent megtett, hogy a gyerekek felügyeleti jogait ő szerezze meg. Ami sikerült is neki, hiszen jogilag továbbra is ő neveli a srácokat, amíg Brad csak egy szakember jelenléte mellett láthatja őket. Arról már nem is beszélve, hogy Hollywood azóta úgy gondol az egykor annyira menő hírességre, mint egy alkohol- és drogproblémákkal küzdő lepukkant sztárra, aki a saját gyerekeit is képes bántani. Angelina pedig nem teszi könnyebbé Brad helyzetét, sőt kifejezetten úgy tűnik, minthaigyekezne a maga előnyére fordítani exe jelenlegi negatív hírnevét.

A színészt viszontmár rég nem érdekli, ki hisz a pletykáknak és ki nem, helyette minden erejével azon van, hogy tovább küzdjön gyerekeiért. A Radar Online nevű oldal most például azt derítette ki, hogy Bradnek nagyon szigorú szabályokat kell betartania ahhoz, hogyláthassa a gyerekeket, ehhez pedig egy nyilatkozatot is alá kellett írnia. Többek között meg kellett ígérnie, hogyminden héten részt vesz egy személyes és egy csoportos terápiás foglalkozáson, ráadásul szúrópróbaszerűen ellenőrizhetik heti egyszer, fogyasztott-e alkoholt vagy drogot. Egy hónapban pedig maximum négy alkalommal számíthat a szigorú tesztekre. Túlzásnak tűnik a dolog, igaz? Pedig ez az egyetlen út, hogy láthassa a srácokat, és elég egyetlen hiba vagy kihagyott foglalkozás és ezt a heti néhány közös órát is elvehetik tőle.


Forrás: cosmopolitan.hu