SPORT
Labdarúgás
Bombagóllal nyert a Kecskemét a Kisvárda ellen
A nagyon harcos, jó iramú mérkőzés első félidejében küzdöttek a játékosok, mint a harcosok a Vikingek sorozat legjobb részében, de kidolgozott akció alig volt. A második félidőben egy bombagóllal eldöntötte a mérkőzést a Kecskemét.

Csetlések és botlások sorozata jellemezte az elejét, a Kisvárda ötösén belül. Két nagy helyzetszerű valami is adódott ugyanis a Kecskemét előtt a meccs első húsz percében, először Petkovics, a Várda kapusa ütötte le az ellenfél csatárának lábáról a labdát (de tényleg), utána meg a nagy kavarodásban ide-oda pattogott a labda az ötösön belül, aztán szögletre pattant.

Úgy tűnt, ez két nyíltan játszó csapat meccse, s egy kavarodásból majd valaki gólt lő egy beívelés után. Mert felépített támadás alig volt, annyira jól zárta a passzsávokat mindkét csapat.

Aztán a Kecskemétnek mégis volt egy szép akciója, a végén balról Bánó-Szabó kívülről eltalálta a kapufát egy szép lapos lövéssel.

0-0 az első félidő végén.

A második félidőben fölénybe került a Kecskemét. Tíz perc elteltével Szuhodovszki szerzett labdát a felezővonalnál, Katona Bálintot szöktette, passzolt, aki mintegy húsz méterről, középről nagy gólt lőtt a pipába.

Kisvárda - Kecskemét 0-1

Küzdött derekasan ezután a Várda, de nagy ziccere a Kecskemétnek volt. Öt perccel a vége előtt Májert ugratták ki a bal oldalon egy kontrából, egyedül vezette pár lépést kapura, majd balról, 8 méterről lőtte kapura. Petkovics szépen védett.

A hosszabbításban mindent megpróbált a Kisvárda, de hiába. Az igazság az, hogy a Kecskemét jobb volt ezen a meccsen, és rúgtak egy bombagólt. Így a végeredmény:

Kisvárda - Kecskemét 0-1.