SPORT
Labdarúgás
Bombagól és győzelem a Kaposvár otthonában
Az OTP Bank Liga 9. fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC otthonában léptünk pályára. A győzelem után az 5. helyre ugrott a csapat a tabellán.

OTP BANK LIGA: 9. FORDULÓ

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC - KISVÁRDA MASTER GOOD 0–2 (0–1)

Kaposvár,Kaposvári Rákóczi Stadion, - néző, v.: Solymosi P.. (Ring Gy., Huszári B. – Csonka B., Molnár A.)

KAPOSVÁR: Pogacsics – Fodor M., Vachtler Cs., Csiki N., Nagy J., Szakály A., Hegedűs D., Nagy K., Ádám M., Nagy R. A Kispadon: Slakta – Beliczky G., Bíró D., Hadaró V., Ur L., Balázs Zs., Yakymiv A. Vezetőedző: Disztl L.

KISVÁRDA: Felipe – Melnik. Beriosz, Kravcsenko, Hej – Lucas, Protics – Hugo Seco, Bumba, Grozav – Tischler A Kispadon: Zöldesi – Sassa, Gosztonyi A., Baranyai Á., Kovácsréti M., Pico, Vezetőedző: Dajka László

Gólszerző: Lucas a 34.és Gosztonyi A. a 87. percben

A gólok története

34. perc: Lucashoz pattant a labda egy bedobás, majd felszabadítás után, ő pedig mellel levette és gyönyörű gólt lőtt a háló jobb felső sarkába, 25 méterről. (0–1)!

87. perc:Sassát lerántják, és előnyszabály után Grozav és Gosztonyi tudott a kaposvári kapura törni, végül Grozav udvariasan átpasszolta Gosztonyinak a lehetőséget, aki közvetlen közelről betalált a kapuba. (0–2)

A mérkőzés rém unalmasan indult, az első félórában csak egy védőnk fején megcsúszó szabadrúgás keltett riadalmat. Felipe azonban nagy bravúrral hárított. A 30. perctől azonban a Várda megérezte, hogy simán lehet nyerni Kaposváron és percekre beszorította ellenfelét, ekkor született a hatalmas átlövés gól - ahogy ez élő közvetítésünkben is olvashatták.

A második félidőben is a Kisvárda dominált, a Kaposvárnak csak egy nagy helyzete akadt, míg a mieink is növelhették volna előnyüket. A mérkőzés csak a hajrában dőlt el, amikor a cserként beállt Gosztonyi passzolt a hálóba. A Kisvárda győzelmével feljött az 5. helyre a tabellán.