SPORT
#Ferencváros
#Kisvárda FC
#mérkőzés
Bírtokba vették a gyepet a Kisvárda FC focistái
Premier előtti főpróba volt péntek este fél nyolckor a kisvárdai stadionban. A kisvárdai csapat gyakorolt a szombaton 19.30-tól kezdődő, Ferencváros elleni stadionavató meccsre. Mint írja a klub, a stadion és a csapat is készen áll, jöhet az előadás.

Így jut be a stadionba

A hazai és semleges szurkolók a Vár utca, a vendégdrukkerek a strand felől közelíthetik meg a stadiont és juthatnak be oda. A ferencvárosiak a IV-es kapun keresztül léphetnek be a vendégszektorba.

A Vár utca felől érkező hazaiak "Cini-kocsmájánál" jobbra fordulva, az újonnan kialakított parkolóban hagyhatják autóikat, illetve a fesztiváltéren (Lesz-Feszt) is lehet parkolni. Onnan útbaigazító-táblák segítik a közlekedést. Gyalogosan az újonnan épített futsal-csarnok és a műfüves pálya közötti sétányon lehet haladni, a stadionhoz érve táblák segítik az A vagy B szektorok kiválasztását, aztán meg kell keresni a belépőjegyen is feltüntetett kapu számát, és azon keresztül lehet bejutni a szektorokba.

Mint írtuk, minden jegy elfogyott, ezért érdemes időben érkezni. Aki teheti, az ne autóval induljon útnak.

A VIP és skybox jegyekkel és behajtási engedéllyel rendelkező autók a régi bejáraton keresztül érkezhetnek, a parkolókat 1-7-ig számozták a szervezők, a biztonságiak segítik majd a bejutást, ők segítenek abban is, hogy melyik engedély melyik szektorba szól. Akik ezekbe a szektorokba gyalogosan érkeznek, ugyancsak az újonnan megnyitott sétányon keresztül közelíthetik meg a helyüket.

Fotó: Kisvárda FC