INTERJÚ
#Garai Bendegúz
#LeszFeszt
#Középsuli
Bende visszajön Kisvárdára!!!
A visszaszámolás már elkezdődött, mindjárt itt a LeszFeszt. Az idén is itt lesz a legnépszerűbb internetes filmsorozat is, a Középsuli két sztárja. Az egyikük Bende, a macsó, vagyis Garai Bendegúz.

- Ketten megyünk az idén a Középsulitól a LeszFesztre, viszont ketten fantasztikus műsorral készülünk. Dominikkal leszünk ott a Civil utcában, pénteken délután 6-tól. A program úgy néz ki, hogy egy órát leszünk fönt a színpadon, ez alatt pedig rengeteget fogunk játszani. Viszont a legfontosabb, ami miatt odamegyünk, az egy beszélgetés az internet veszélyeiről. Hogy mire kell vigyáznia egy fiatalnak a közösségi médiás életben. Erről fogunk majd rengeteg szót ejteni, kérdezz-felelek formában is. Saját történeteinket is belecsempésszük ebbe. Készülünk ajándékokkal is, amelyeket majd ott fogunk osztogatni - úgy hogy mindenféleképpen megéri majd kijönni és megnézni-meghallgatni minket. Előtte-utána természetesen, ha bárhol sétálgatva látnak minket, nyugodtan jöjjenek oda hozzánk és beszélgessünk.


- Tavaly már ott voltatok a LeszFeszten.

- Nagyon élveztem. Sok kedves emberrel beszélgettünk, sok jó zenét hallgattunk, sok bombázó csajt láttunk, hatalmas volt a hangulat. Külön tetszett a halastó a fesztiválhelyszín közepén: volt egy kis híd rajta, amin át lehetett menni. Tavaly is volt egy kis színpadi műsorunk, szerveztünk egy játékot, annak ott volt eredményhirdetése. Lehetett fotózkodni, aláírást kérni, beszélgetni velünk. Sajnálatos módon nem volt a legeslegjobb idő, estére, mikor mi már a színpadon voltunk, elkezdett esni az eső, úgy hogy egyébként egész nap tűzött a nap. Remélhetőleg ez az idén nem így lesz és végig gyönyörű szép idő lesz.

- Úgy legyen! Egyébként hogy telik a nyár?

- Minél több időt próbálok arra fordítani, hogy elmenjek haverokkal ide-oda, járjak fesztiválokra, nyaralni is megyek hamarosan a családommal Olaszországba, Bibionéba egy hétre. Lesznek forgatások is előtte még - nem mondhatnám, hogy nagyon tétlenül múlik a nyár.

- A vakációs hangulatból kiveheted a részed a LeszFeszten. Viszontlátásra Kisvárdán!


- FrissMédia -