KÉK FÉNY
#rendőrség
#hókotró
#belehalt
#Máriapócs
Belehalt sérüléseibe a nő, akit a hókotró gázolt el Máriapócsnál
Máriapócs – Legfrissebb értesüléseink szerint (több forrás is megerősítette, hogy) a 35 éves nő belehalt a sérüléseibe.

Korábban írtuk: Hótoló munkagép ütött el egy gyalogost Máriapócs közelében szombaton 19 óra után. Információk szerint a 35 éves nyírbogáti nő egy buszról szállt le és átszaladt az úton, a hótoló sofőrje, akit elvakíthatott a szembejövő lámpája, azonban nem vette észre a futó alakot. A nő súlyosan megsérült, a mentőknek a helyszínen újra kellett éleszteni, s csak miután stabilizálták az állapotát, tudták kórházba szállítani.

A balesettel kapcsolatban több kérdés is felmerült, melyeket elküldtük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-nek. – A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja, a balesetről ők jogosultak nyilatkozni – válaszolta megkeresésünkre a társaság kommunikációs osztálya.

– A Nyírbátori Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendelt el büntetőeljárást. Az eset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják – közölte hétfőn lapunkkal Fehérvári Marietta, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.



Máriapócs – Hókotró ütött el egy gyalogost a Szabolcs megyei Máriapócs közelében. Egy buszról szállt le a nő és átszaladt az úton, a hókotró sofőrje viszont nem látta mert elvakította a szembejövő lámpája. A nő súlyosan megsérült, a mentőknek újra kellett éleszteni – derült ki a tenyek.hu riportjából.


Forrás: szon.hu