SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda Master Good
#MOL Fehérvár
#labdarúgás
Bár volt kettős emberelőny is, kikapott a Kisvárda Székesfehérváron
Már nincs százszázalékos csapat a labdarúgó magyar bajnokságban. A Kisvárda 2-1-re kikapott Székesfehérváron.

Azt el kell ismerni, hogy az első félidő a Fehérváré volt, az azonban különösen bosszantó, hogy a 44. percben született a hazaiak találata Zivzivadze révén, a gólpasszt Dárdai Páltól kapta.

A második játékrészben aztán Stopira a kiállítás sorsára jutott, videóztak elég szépen, hogy a labda elrúgása után szándékosan talpalt-e bele Navratilba vagy sem. Igen, így a Várdának majd egy félideje volt az egyenlítésre emberelőnyben. Támadgattak a mieink, volt is némi mezőnyfölény, de pont akkora, hogy Petrjak a saját térfeléről kiugorva szerencsétlenkedjen Dombó kapust meglátva. Aztán azonban oldalra tudta tolni a labdát amelyet Dárdai németes sprint után tudott a kapuba kanalazni (2-0).

Ekkor sokan érezhették úgy, köztük az állami tévé kommentátora is, hogy lefutott a meccs, de nem. Mesanovic a 91. percben stukkolt egy szép fejesgól (2-1). 2 perccel később a válogatott Fiola addig osztotta az észt, míg megkapta második sárga lapját. Ekkor Dombó kapus a saját térfélről még felívelhette a szabadrúgást a 10 mezőnyjátékosnak, de már csak egy középerős lövés sikeredett, ezt a Fehérvár kapusa elvetődve hárította.

A Kisvárda így elszenvedte első vereségét a mostani bajnokságban, míg a fehérváriaknak ez volt az első győzelmük.