AKTUÁLIS
#Győrtelek
#Nyírpazony
#balesetek
#rendőrök
Balesetekben megsérült gyermekeket látogattak meg a rendőrök
Mint írtuk korábban, megyénk útjain két súlyos baleset is történt az ünnepek alatt, az egyik Győrtelek közelében, a másik a négyesen Nyírpazony térségében. A két balesetben összesen 17 személy sérült meg, ebből 11 gyermek. Még karácsony előtt - szintén a négyesen - tragikus kimenetelű balesetet szenvedett egy család, abban a balesetben egy 11 éves kislány sérült meg. Megyénk rendőrei a balesetekben megsérült gyermekeket látogatták meg a kórházban 2018. december 28-án.

A közlekedési szakterületen dolgozó rendőrök ajándékokkal kedveskedtek hat gyereknek, akik az elszenvedett balesetekben szerzett sérüléseik miatt kórházban töltötték az ünnepet. Az 1-11 éves korú gyerekek a biztonságos közlekedésüket segítő eszközöket és persze játékokat kaptak.

A 4 éves Botond, akit a baleset után a tűzoltók kizárólag a biztonsági gyermekülése szétvágásával tudtak kiszabadítani az összeroncsolódott gépkocsiból, a rendőröktől egy vadonatúj biztonsági gyermekülést is kapott. A rendőrök gondoltak a többi, kórházi ápolásban részesülő gyerekre is, és az ápolók segítségével nekik is kiosztottak néhány apró ajándékot.