PUZZLE
Bulvár hírek
#Marcellina
#quad
#Ausztria
#baleset
Ausztriában szenvedett súlyos balesetet a magyar énekesnő
Mar­cel­l­inát az oszt­rák Al­pok­ban rohammentő vitte a kórházba. A sza­xo­fo­nos-éne­kesnő kö­rül­be­lül 40 ki­lo­mé­te­res se­bes­ség­gel re­pült le a qu­ad­ról, ami az éle­tébe is ke­rül­he­tett volna - írja a Bors.

A Marcellina Pjt. alapító tagja a múlt héten döntött úgy párjával, hogy egypár napot az osztrák hegyekben töltenek. A sípálya azonban nem volt alkalmas a sportolásra, ezért változtattak a terveiken, síelés helyett a quadozást választották. Béreltek is néhány ilyen négykerekű nyitott járgányt és nekiindultak a hegyi terepnek.

"Legalább 40-50 kilométeres sebességgel száguldozhattam, amikor nem vettem észre egy nagyobb gödröd, amibe belehajtottam. Lerepültem a quadról és méterekkel odébb landoltam. Nem tudtam mozdulni, miközben irtózatos fájdalmat éreztem az egész testemben. Elmondhatatlanul megijedtem, azt hittem, végzetes baj történt" – osztotta meg a drámai részleteket Marcellina a Borssal. A magyar hírességhez azonnal mentőt hívtak, majd a helyi sportkórházba szállították, ahol hosszú órákon keresztül vizsgálták az orvosok.


– Szerencsére csigolyasérülés nem történt, de rengeteget kell pihennem, ugyanis meghúztam a nyakamat, ezért nem szabad a gerincemet megerőltetni. Két bordám megrepedt, nagyon nehezemre esik beszélni, illetve levegőt venni is fáj. A legborzasztóbb azonban a begipszelt kezem, több helyen megsérült, ha picit komolyabb, akkor ez a szakmámban végzetes is lehetett volna.

Marcellina végül saját felelősségére elhagyta az ausztriai kórházat és hazatért, hogy barátja szentendrei nyaralójában tudjon koncentrálni a felépülésre. Továbbra is nehezen mozog, komoly fájdalmak gyötrik és előreláthatólag hosszú hetekbe telik, mire véglegesen felgyógyul.

Képünk illusztráció