KÉK FÉNY
#baleset
#kamion
#mentés
#autópálya
#árok
Árokba hajtott egy kamion az M3-as autópályán, tart a mentés - fotók, videó
​A baleset a sztráda Budapest felé vezető oldalán történt, a 233-as kilométernél, ahol egy térkövet szállító kamion jobb első kereke dúrdefektet kapott, ezért a kamion irányíthatatlanná vált és belerohant a szalagkorlátba, majd az oldalára borulva állt meg. A baleset szerencsére a bevezetőszakaszon történt.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba hajtott egy kamion csütörtök kora délután az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 233-as kilométernél. A balesethez Nyíregyházáról riasztották a hivatásos tűzoltókat, akik a műszaki mentéshez igénybe vették az 50 tonnás darujukat is. Az összehangolt mentési akciónak köszönhetően a kamiont kimentették szorult helyzetéből, bár a rakománya az árokban maradt.

Jelenleg a forgalom rendőri irányítás mellett folyamatosnak mondható, torlódás nincs. A Közútkezelő munkatársai a károk elhárításán dolgoznak, teljes útzár nem várható. A műszaki egységek jelenleg azon dolgoznak, hogy a kamiont valamiképp elvontassák a baleset helyszínéről. Szerencsére személyi sérülés nem történt.