PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#havi horoszkóp
Áprilisi horoszkóp: Csodás lehetőségek várnak a csillagjegyekre
A Nap és a Jupiter között létrejövő fényszögkapcsolat szerint áprilisban nagyszerű és igazán szerencsés fordulatokra számíthatnak a csillagjegyek. A legújabb havi horoszkópból kiderülnek a részletek is.

Kos

Kos jegyűként összességében ez a hónap jónak mondható, hiszen több dolog alakulhat a kedved szerint. A munkahelyeden azonban vissza kell fogni magadat, mert még az is lehet, olyat mondhatsz, amivel saját magad alatt vághatod a fát. Kedvez az idő minden külfölddel kapcsolatos ügynek, ha tanulmányokat folytatsz, úgy alakulhat az életed, hogy roppant szerencsésnek érezheted magad.

Bika


Bika jegyűként meg kell próbálnod visszafogni magadat, mert olyan dolgokat mondhatsz, amivel az ellenségeid száma gyarapodhat. Amire azért nincs szükség, mert már így is többen vannak, akik a hátad mögött rosszat mondanak rólad. A kapcsolataidnak azonban nagy hasznát veheted. Még az is lehet, olyan valaki tolhatja a szekeredet, akinek a szava döntő. A pénzedre áprilisban jobban ügyelj.

Ikrek


Ikrek jegyűként harcias lehetsz ebben a hónapban, amikor ki tudsz állni magadért, és könnyebben elérheted mindazt, amit tervbe vettél. A feletteseddel szemben visszafogottabbnak kellene lenned, így érheted el nála mindazt, amit szeretnél. A baráti kapcsolataid között van olyan, amely próbatétel elé kerülhet, és búcsút inthettek egymásnak. Érdemes lakásfelújításba, átrendezésbe kezdeni.

Rák


Rák jegyűként számolnod kell vele, hogy a házasságodban, a régi együttélésekben zavaros helyzet alakulhat ki, mert társad nem fogalmaz világosan és egyértelműen. Ezért ha valamit nem értesz, akkor is kérdezd meg, ha ezért mérges lesz, csak így kerülhetitek el a konfliktust. Külföldi utazás pompásan alakul. Ha jogi problémád lenne, ennek a végére, ha nem is kerül pont, de már sokat léphettek előre az ügyben. A munkában sikeres lehetsz.

Oroszlán


Oroszlán jegyűként a munkahelyeden nehéz helyzet alakulhat ki. Megeshet, hogy kollégával különbözhetsz össze, de az is megtörténhet, hogy olyan feladatot kell elvégezned, amelyhez nem érzel kedvet. Előfordulhat, hogy más helyett kell fáradnod, ami szintén bosszúságot okozhat áprilisban. De arra kiváló a hónap, hogy a pénzedet értékét növelő dologba fektesd. Orvosi vizsgálatra, beavatkozásra kiváló ez az időszak.

Szűz


Szűz jegyűként, ha szülő vagy, a csemetéddel konfliktus alakulhat ki. Még az is megeshet, hogy gyermeked makacsul ragaszkodhat ahhoz, amin esetleg te változtatni szeretnél. Kevesebb időd marad olyan dolgokra, amelyek boldoggá tehetnek, amelyek feltölthetik az energiaraktáraidat. Bármilyen beavatkozásra lenne szükség, ne aggódj, mert nagyon jó kezekben és nagyon jó időben leszel.

Mérleg


Mérleg jegyűként a rokonok miatt kerülhetsz nehéz helyzetbe. De az is lehet, hogy ingatlanügylet bonyolításakor találhatod magad szemben lehetetlennek bátran nevezhető helyzettel. A házasságokban, régi párkapcsolatokban a kedvesednek problémája alakulhat ki, és mindennél nagyobb szüksége lehet a támogatásodra. A munkában sikeres lehetsz áprilisban, talán ezúttal még az utálatos kolléga is kedvesen viselkedik veled.

Skorpió


Skorpió jegyűként nehezen nevezhető a sikeres kommunikáció időszakának az április. Ezért fontos, ha valamit nem értesz, kérdezz, és ha kell, kérdezz újra. Ha szülő vagy, gyermekednek nagyobb szüksége lehet a tanácsodra és a törődésedre. A munkahelyeden furcsa helyzet jöhet létre, mert van kolléga, akivel öröm minden percet együtt tölteni, de olyan is akad, akit akkor látnál legszívesebben, amikor a hátad közepét.

Nyilas


Nyilas jegyűként sokkal elfogadóbb lehetsz, mint korábban bármikor. De az is lehet, a kedvesed állhat elő olyasmivel, ami miatt örömödben talán a föld felett lebeghetsz néhány méterrel. Ha pénzről van szó, felemás helyzet jöhet létre, mert a bevételeidet növelheted, ugyanakkor elkerülhetetlen és fájó kiadásaid is akadnak. Ingatlanügylet bonyolítására kiváló ez az időszak.


Bak


Bak jegyűként vedd észre, nem könnyű most veled az élet! Ha kicsit megpróbálnál lazítani, és bele tudnád képzelni magad mások helyzetébe, a saját életed is boldogabbá válhatna. Rokonaid között vannak olyanok, akik az agyadra mehetnek, és vannak olyanok is, akikkel szívesen töltöd az idődet. A munkahelyeden egy kolléga viselkedése előtt döbbenten állhatsz, a pénzügyeid azonban pompásan alakulhatnak áprilisban.

Vízöntő


Vízöntő jegyűként a pénzre kellene áprilisban a leginkább koncentrálnod, mert olyan bevétel is ütheti a markodat, amelyre nem számítottál. Sok lehet most az irigyed, hiszen mindenki előtt világossá válhat, téged Fortuna istenasszony a tenyerén hordoz. Megeshet, hogy beteg személy lehet a környezetedben, akivel akkor is törődnöd kellene, ha ő ezt elutasítja. Értékesebb ingóság vételére jó lehetőség kínálkozik.

Halak


Halak jegyűként a munkahelyeden nagyobb átalakulásokra van kilátás, ami a te helyzetedre is vonatkozik. Még az is lehet, új felettes érkezik, vagy új szabályokhoz kell igazodni, ami miatt azért ne aggódj, mert ennek az új szituációnak akár a nyertese is lehetsz. A baráti kapcsolatok fontos szerepet játszhatnak az életedben, ennek köszönhetően talán még előnyös helyzetbe is kerülhetsz áprilisban.



-Friss Média-

Forrás: www.nlcafe.hu