PUZZLE
Bulvár hírek
#gyerekek
#Angelina Jolie
#válás
#szakítás
#felügyeleti jog
#per
Angelina Jolie mégis elveszítheti a gyerekeit?
Brad és Angelina között már régóta megy a harca gyerekekért. Eddig úgy tűnt, hogy a színésznő kapja meg a teljes felügyeletet, azonban a legfrissebb információk szerint lehet, hogy mégis Brad lesz végül a befutó!

Szeptemberben bombaként robbant a hír, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válnak. A színész élete pedig azóta maga a rémálom, hiszen Angelina még azzal is megvádolta, hogy többször is bántalmazta gyerekeit. Azóta szerencsére már kiderült, hogy a színész semmi rosszat nem csinált és felmentették a vádak alól. Azonban a sztár így is csak felügyelet mellett láthatta gyerekeit és még a karácsonyt is nélkülük kellett töltenie. Most azonban úgy tűnik, a színész végre kezd újra lábra állni, ugyanis egyre jobban néz ki és állítólag össze jött Kate Hudsonnal is. Egy bennfentes információi szerint pedig teljesülhet Brad egyik legnagyobb álma is, és ő lehet hamarosan a gyerekek hivatalos gyámja.

Állítólag Angelina nagyon könnyen elveszítheti a gyerekek felügyeleti jogát, legalábbis a Life & Style magazin egyik forrása erről számolt be. Ez a pletykák szerint annak köszönhető, hogy Brad a Golden Globe gálán szuperül nézett ki és már senki nem úgy tekint rá, mint egy alkohol- és drogproblémákkal küzdő sztárra. „Kétségtelenül Brad nyeri ezt a csatát” – mondta a bennfentes, aki biztosra veszi, hogy Brad újra felveszi a kesztyűt. Szerinte mindenki kezd rájönni, hogy Angelina csak le akarta járatni az exét.


Forrás: cosmopolitan.hu