PUZZLE
Bulvár hírek
#Marosvásárhely
#szépségverseny
#Miss Éden
#környezettudatos
Álomruhák hulladékból - fotógaléria
Az erdélyi városban tartották a Miss Éden környezetvédelmi szépségverseny középdöntőjét. A környezettudatos résztvevők újrahasznosított anyagból készült, saját tervezésű és készítésű ruhában is végigvonultak a színpadon.

A környezetért való aggódás azonban másban is megmutatkozott: a lányok meséltek a környezettudatos életmódjukról, ruhát készítettek a helyi Népújság lapjaiból és beszámoltak arról, miket tesznek lakóhelyük élővilágának megóvásáért. A szépségverseny győztese is természetes dolgot vihetett haza: egy gyönyörű gyémántot vihetett haza.


20180608_miss-eden_0085_k

Miss Éden verseny a Tiszta városok program része, ebben középiskolások is küzdöttek izgalmas város- és környezetvédő vetélkedőkön. A rendezvényen a Középsuli internetes sorozat sztárja, Garai Bende volt a műsorvezető. A tinik kedvence elmondta: minden rangos műsorvezetést elvállal, hogy segítsen visszaépíteni azt a tábort, melyet egy mozdulattal küldött a semmibe az az ismeretlen tettes, aki letörölte a Középsuli 160 ezres Instagram-oldalát.


A Miss Éden marosvásárhelyi középdöntőjét Páll Edina, a Bolyai Farkas Líceum társadalomtudományi szakos tanulója nyerte, aki nemcsak környezetvédő, de állatvédő is, és mindehhez még a román ificsapat magasugrója. A második a 17 éves Kohl Kitti lett, míg a harmadik helyre az álomszép győri Lengyel Kirát pontozta a zsűri - ő kávékapszulákból varázsolt magának ruhát.


20180608_miss-eden_0175_k


- FrissMédia -