SPORT
Labdarúgás
#labdarúgás
#MTK
#Kisvárda Master Good
Álomgóllal egyenlített az MTK ellen a Kisvárda
A Kisvárda idegenben úgy kezdett, hogy biztosak voltunk benne: ötöt szór az enervált MTK-nak. De nem. Aztán izgalmas kis meccs lett belőle az első félidőben, a másodikban meg álomgól is született.

Az elején Sassá lábbal és fejjel is veszélyeztetett, a Kisvárda pedig kiiktatta az MTK-ból Dimitrovot, aki akkorát kapott, hogy le kellett cserélni tíz perc után. Minden azt mutatta, a kék-fehérek nagy verést kapnak. Mijatovics védett fejest (Ene), lövést (Hej), mindent.

Aztán Gerát egy olyan helyezetben, amikor sok esélye nem volt, Szimovics fellökte. 11-es az MTK-nak! Véleményes volt, de nem először keménykednek feleslegesen a kisvárdai védők a 16-oson belül, bár el is kellett tudni játszani a nagy halált, ez kétségtelen Gera érdeme.
Aki be is rúgta!

MTK- Kisvárda 1-0

Ennyi volt az első félidőben.

A második félidőben felbátorodott az MTK. Ez lett a veszte. Egy ellentámadás során Lucas a saját térfeléről indulva bal oldalon levitte a 16-os vonaláig. Egy hatalmas íveléssel tette át jobb oldalra, ahol Kovácsréti kapásból gyönyörűen a bal felsőben rúgta.

Álomszép gól volt! Az idény gólja!

1-1.

A 83. percben a kisvárdai Bumba egyedül törhetett kapura. Bevezette a 16-oson belülre, kisodródva csinált egy visszacselt az ötös körül, majd a kapusba rúgta. A túloldalon Kovácsréti üresen várta a labdát.

A legvégén az MTK nyerhetett volna. A két 30-as küzdött a Kisvárda 16-osán belül, végül elnyomta a kiugró támadót a Kisvárda védője, így Dombó kapus megkaparintotta a labdát.

Maradt a döntetlen: MTK-Kisvárda 1-1.