KULTÚRA
Programok
Alkoholmentes lesz az első ifjúsági bál Nyíregyházán
​A Mustárház és a Nyíregyházi Diák-polgármesteri Iroda szervezésben hagyományteremtő céllal megrendezik az első városi ifjúsági bált. A rendezvényre 100 diákot hívtak meg a megyeszékhely középiskoláiból.

Január 26-án a Hotel Korona ad otthont a rendezvénynek - jelentette be mai sajtótájékoztatóján Péter János diákpolgármester. A rendezvényt Tóth Amina diák-alpolgármester, valamint Varga Zsuzsa, a Mustárház programfelelőse ismertette. A bál a velencei karnevál tematikájára épül, így a szervezők azt szeretnék, ha a meghívottak ennek megfelelően valamilyen "velencei jelmezben" érkeznének.

A műsorról elmondták, hogy a zenét a népszerű Szívtiproll együttes szolgáltatja, lesz tombola és tánc is. A megnyitó beszédet dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza polgármestere tartja, aki a rendezvény fővédnöke.

A svédasztalos buliban alkohol fogyasztása tilos. Nem is lesz ilyen ital, kárpótlásul lesz viszont klasszikus nyitótánc, valamint Deniel Atlas bűvész valamint a Lotusz k-pop formáció is fellép. A rendezvény védnöke dr. Ulrich Attila, Nyíregyháza alpolgármestere.

- FrissMédia -