KULTÚRA
Gasztro
#horgászat
#Rétközi-tó
#II. Rétközi Rablóhalas rangadó
Akkor horgásztak, amikor jól esett
​A címben szereplő állítással nem volt gond, merthogy szinte egész nap jól esett, mármint az eső a II. Rétközi Rablóhalas rangadón, ahova 43 csapat nevezett. Az eső a horgászok kedvét nem szegte és egészen délután 3 óráig kitartóan lógatták pecáikat.

Bár a tegnapi rekordot nem sikerült megdönthetni és 10 csapat a verseny végére sem tudott értékelhető fogást produkálni, de ez a kedvüket nem szegte. Fő a részvétel - a közhelyes kijelentés viszont itt tartalommal töltődött meg, hisz' a jó társaság, s a lenyűgöző környezet mindenkit kárpótolt, no meg az igazi rétközi töltöttkáposzta.

Az eredményekről: 688 ponttal az X-Fish Quantum Hungary csapata nyert, őket a dobogó második fokán a követte HMFishing Team 676 ponttal. A dobogó harmadik helyére 573 ponttal a CFC Team csapata állhatott fel. Az ajándékutalvánnyal jutalmazott versenyen díjat kapott a mezőny egyetlen női versenyzője és a mezőny legidősebb, 81 éves versenyzője is.

A versenyről videóbeszámoló a jövő héten lesz látható.

Tegnap egyébként rekordméretű halat fogtak bemelegítésként. Ma már meg is tudjuk mutatni a büszke pecást és a zsákmányt.