PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Aki kíváncsi,…- Horoszkóp 04.24.
…hamar válaszokat talál szerdán. Ma megéri kíváncsinak lenni, és minél többet kérdezni. Minél mélyebb és őszintébb benned a vágy a válaszokra, annál hamarabb kapod ma meg azokat...

Kos

Elveszettnek érzed magad, és arra vársz, hogy valaki rád találjon. Tudnod kell, hogy ma csak te találhatsz önmagadra. Ma te vagy az, aki megmentheted és kisegítheted magadat a jelenlegi helyzetből. Képletesen szólva, ma kirángathatod magadat a hajadnál fogva a mocsárból.


Bika

Nem tudod, mi lenne a legjobb a számodra, és nem vagy benne biztos, hogyan kellene viselkedned egy helyzetben. Most a barátoktól kérhetsz tanácsot, de ne felejtsd el, hogy nem kell minden szavukat megfogadnod. Ők kívülállóként sokkal könnyebben kockáztatnak, és elméletben sokkal bátrabbak, mint te.


Ikrek

Úgy érzed, hogy nem a megfelelő irányban haladnak a dolgaid szerdán. Ma érdemes azzal módosítanod az események irányán, hogy végre felteszed azokat a kérdéseket, amelyeket már régen fel kellett volna tenned. Amikor megkapod a válaszokat, azt is pontosan tudni fogod, merre alakítsd a sorsodat tovább.


Rák

Meg kell találnod a módot, hogy úgy mondd ki, ami bánt téged, hogy azzal nem bántasz meg másokat. Ma talán úgy érzed, kiabálással kell kiadni magadból az összes feszültséget. De ez nem fog megnyugtatni. A valódi megnyugvást akkor érzed, amikor optimális megoldást találsz.


Oroszlán

Hajthatatlan vagy egy kérdésben, és a szívedet is megkeményítetted. Emiatt most nemcsak neked fájhat a fejed, de másoknak is kellemetlen perceket okozol a makacsságoddal. Engedned kellene az álláspontodból, és fel kell tenned magadnak a kérdést, mi van, ha másoknak van igaza?

Szűz

Sokféleképpen megfogalmazhatod, ami zajlik benned. Mondhatod, hogy kavarognak az érzelmeid, keresed a fogódzókat. vagy elhatalmasodott lelkedben a káosz. Ebben az érzelmi kavarodásban segít, ha olyasvalakivel beszélsz, akiről biztosan tudod, hogy nem árulna el téged semmilyen körülmények között sem.


Mérleg

Találd meg magadban azt a belső erőforrást, amely segít továbblépni a mostani helyzetből. Ha erőtlennek érzed magadat, csak azért lehet, mert rossz helyről, rossz forrásból próbálsz energiát meríteni. A belső erőforrásaid sokkal nagyobbak, mint valaha is gondoltad volna.


Skorpió

Sohasem szül semmi jót, ha mások helyett cselekszel, vagy mások dolgába ártod magadat. Ilyenkor végül észreveheted, hogy veled is pontosan olyan dolgok történnek, mint azokkal, akik helyett intézkedni kezdtél. Itt az ideje, hogy a saját életedben is megoldd ezt a helyzetet!


Nyilas

Valaki igazán mélyen megbántott, és a tüskét nem sikerült kihúznod még a lelkedből. A szerda jó lehetőséget kínál a megbocsátásra, és segít elengedni a sérelmeidet. Fontos, hogy ne őrizgesd a régi bántások emlékeit, mert azok csak lekötöznek a földre, és megakadályozzák, hogy szárnyalj.


Bak

Hűségesnek kellene maradnod az ígéretedhez, a vállalásodhoz. Ez olyan ígéret, amit azért sem érdemes megszegned, mert amikor tetted, pontosan tudtad, mit csinálsz és miért. Ma talán nem emlékszel a pontos okokra és érvekre, mégis érdemes megbíznod a korábbi döntésedben.


Vízöntő

Elszalasztottál egy lehetőséget, és most mindent megteszel, hogy visszaszerezd. Ahelyett, hogy ezt a lehetőséget üldözöd, sokkal jobb lenne újakat teremteni magadnak. Szerdán érdemes arra koncentrálnod, hogy észrevedd, és megragadd azokat a lehetőségeket, amelyek most is ott vannak körülötted.


Halak

Néha nincs kedved végigmondani a következtetéseket és mindazt, amit végig szeretnél mondani a többieknek. Könnyen lehet, ma a hallgatást választod ahelyett, hogy századszor, ezredszer is elmondd ugyanazt. Pedig talán az lenne a legjobb döntés, ha újra elmondanád a mondandódat, de ezúttal máshogy fogalmaznád meg.


-Friss Média-

Forrás: www.nlcafe.hu