PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
Akadály vagy lehetőség?- Horoszkóp 03.14.
Nem mindegy, hogy egy helyzetet akadálynak vagy lehetőségnek látsz. Az a kő, amelyben megbotlasz, talán lépcső volt, amelyre felléphettél volna. Csütörtökön tedd fel magadnak a kérdést, a látszólagos akadályok hogyan segítenek neked? Meg fogsz lepődni a belső hangod válaszain.

Kos

Valaki olyan erőteljesen keres bűnbakot, hogy végül téged jelöl meg annak. Amikor valaki téged hibáztat saját sorsának rosszra fordulásáért, csak egy dolgot tehetsz. Megérted, és vele is megérteted, hogy mindannyian a saját sorsunk kovácsai vagyunk. Mindannyian magunk alakítjuk a sorsunkat, vagyis mindenki változtathat, ha akar.


Bika

Az az érzésed lehet csütörtökön, hogy valaki ugyanazt ismételgeti, és képtelen elengedni egy eseményt. Azt is könnyedén észreveheted, milyen hatással van az életére, hogy a múltban él ahelyett, hogy továbblépne egy boldogabb jövőbe. Vajon te is a múltadban ragadtál? Vajon neked is tovább kellene lépned végre?


Ikrek

Mit jelent számodra a bőség? Mi kell, hogy úgy érezd, bőségben élsz? Lehet, mostanában végig sem gondoltad, mi kell, hogy úgy érezd, jó életed van. Csütörtökön gondold végig, a jó élethez mennyi szabadságra, mennyi játékosságra, mennyi élményre, mennyi szeretetre és mennyi kalandra van szükséged.


Rák

Szeretnéd előre látni egy történet vagy folyamat végét. Szeretnél előre szaladni és megnézni, megéri-e a befektetett energiát. Az életben azonban nem tudsz előrelapozni úgy, mint egy könyvben. Azt azonban megteheted, hogy a kezedbe veszed az irányítást, és te magad írod meg a történet végét.


Oroszlán

Keresed azt a kényelmes megoldást, amelyben szinte erőfeszítés nélkül állsz helyt, és amelyben nem kell semmit sem csinálnod. Pedig az élet nem arról szól, hogy ne csinálj semmit. Az élet a kreatív alkotásról szól. Az a valódi feladatod ma, hogy olyasmit hozz létre, ami nem létezett korábban.


Szűz

Szerencsés vagy szerencsétlen napod van? Azt hiheted, ez a vakszerencse műve, pedig nem így van. Te vagy, aki szerencséssé vagy szerencsétlenné teheted magadat az életedben. Te vagy, aki a kezedbe veheted az életedet, és tehetsz a szerencsédért. Ma például megteheted, hogy azzal is kedves vagy, akivel máskor a legszívesebben otromba lennél.


Mérleg

Álmodozással is tölthetnéd a csütörtököt. Sőt! Valójában épp az lenne a cél, hogy töltsd ezt a napot álmodozással. Épp az lenne a cél, hogy ne csak cselekedj, ne csak automatikusan tedd a dolgod, hanem állj meg, és álmodozz, fantáziálj egy kicsit. Képzeld el, mi tesz téged boldoggá. Az álmodozás a teremtés első lépése.


Skorpió

Szívesen kikacsintasz a világba, és szívesen mutatod meg, mennyivel több vagy, mint amennyinek mások hisznek. Csütörtökön szívesen mutatod meg másoknak, mennyivel színesebb, vidámabb és bölcsebb vagy a rólad kialakult képnél. Ez a nap alkalmas, hogy kitörj a rád kényszerített keretekből.


Nyilas

Szívesen átugranál egy feladatot, és szívesen lemondanál egy kihívásról. Csütörtökön mégis arra biztatlak, határozottan állj bele a feladatokba és a kihívásokba. Ma bátran nézz szembe a helyzetekkel, és vedd észre, azért kaptad ezeket, mert képes vagy még ebben is helyt állni.


Bak

Csak te döntöd el, mit látsz meg a világban. Dönthetsz úgy, hogy a haragot, a félelmet, a nehézségeket látod meg, és dönthetsz úgy is, a békét, a szeretetet, a gyógyulást választod. Ma tudatosan és okosan kellene döntened, mert amit választasz, abból mindig többet és egyre többet kapsz.


Vízöntő

Ha vissza akarsz fordítani egy folyamatot, nem elég kivonnod belőle az energiáidat. Ilyenkor arra is szükséged van, hogy az energiáidat a folyamat ellentétébe, a helyreállításba, a gyógyulásba helyezd, és nagy erőkkel dolgozz az ellenkező irányú haladáson. Mi az a folyamat, amelyet ma meg kellene fordítanod?


Halak

Vannak helyzetek, amelyekben nehezebb megszólalni, mint másokban? Ezekben a helyzetekben sokkal jobb lenne, ha tényleg nem szólalnál meg. Néha a hallgatásod mondja a legtöbbet a másiknak. Amikor hallgatsz, csendet teremtesz, a csendben pedig mindenkinek könnyebb gondolkodnia, mint a zajban.


-Friss Média-

Forrás: Horoszkóp , www.nlcafe.hu