KULTÚRA
Gasztro
#gasztrozenei fesztivál
#ételek
Ágyút vittek a kisvárdai sétálóutcába! - videó
Indul az első Gasztrozenei Fesztivál.

Nem kis meglepetést no és csodálkozást váltott ki az a katonai gulyáságyú, amit csütörtök délután gördítettek be a sétálóutcába. A szervezők annyit elárultak, hogy a Kisvárdán igen népszerű honvédsulisok fognak meglepetéssel szolgálni. Az, hogy mi fog a gulyáságyúban főni, nem tudható - mint mondják a szervezők, legyen az meglepetés. Viszont ami biztos, hogy hamisítatlan tábori élményben lesz része annak, aki meglátogatja őket. Ha van otthon "kanálgép", no és csajka, hozza magával.

Közben stábunk a készülődés közepette arra volt kíváncsi, hogy mit szólna a fesztiválhoz. Egy kávézóba betérve, Kárpátaljából érkezett diákok mondták el a véleményüket a városról. Ők Kisvárdán kezdték meg gimnáziumi tanulmányaikat és épp hűsítették magukat a 30 fokos melegben egy-egy kellemes limonádéval.


Amit a szervezők ígérnek, az igényes utcazene, körítve egy kis gasztrokalandozással, fűszerezve egy csipetnyi jó hangulattal és tálalva Kisvárda egyik legszebb helyszínén, a sétáló utcában. Minden adott egy kis koraőszi kóborláshoz: színes zenei paletta, street food és gourmet különlegességek, finom ízek, finom dallamok, finom illatok, finom hangulat.

A rendezvény ingyenesen látogatható.


- FrissMédia -