AKTUÁLIS
#adománygyűjtés
#katasztrófavédelem
Adománygyűjtés Kisvárdán
A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltsége, a Kisvárdai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság, valamint a Záhonyi Katasztrófavédelmi Őrs személyi állománya adventi adománygyűjtést szervezett a Mándoki Ápoló-Gondozó Otthon részére.

A Kisvárdai Katasztrófavédelmi Kirendeltség és az alárendeltségébe tartozó valamennyi szervezeti egységen dolgozó kolléga egyöntetűen és elhivatottan csatlakozott a nemes célhoz. Akinek volt nélkülözhető és kiváló állapotú játéka, könyve és egyéb olyan használati tárgya, amely a gyermekeknek örömet okozhat, jó szívvel hozta el. Az „adni jó” érzés megindította az adományozási kedvet, így rövid idő alatt hatalmas mennyiségű játék gyűlt össze.


Az ajándékokat – több mint 100 csomagot – gyönyörűen becsomagolva a tűzoltók személyesen adták át a Mándoki Ápoló - Gondozó Otthon intézményvezetőjének, Szilágyi Gabriellának. A sok szép meglepetéssel nagy örömet szereztek az intézmény lakóinak, szebbé és boldogabbá téve az adventi várakozást és a karácsonyi ünnepeket. Az adománygyűjtést az idén első alkalommal szervezték meg, azonban a katasztrófavédelmi kirendeltség a jövőben hagyományt teremtene - évről évre szeretné megismételni jó cselekedetét, melynek a mottója: „Istennek dicsőség, embernek segítség”.



- FrissMédia -