PUZZLE
Bulvár hírek
#Szex és New York
#Cynthia Nixon
#New York
#kormányzó
A Szex és New York sztárja kormányzó kíván lenni
Cynthia Nixon bejelentette: megpályázza New York állam kormányzói posztját. Az 51 éves színésznő a Szex és New York Miranda Hobbs alakításával lett világhírű.

2004-ben Emmy-díjat kapott. Ezt nem más adta át neki, mint Donald Trump, aki akkoriban még demokrata volt. 2016-ban azután a republikánusok támogatásával lett elnök, és azóta célpontja Cynthia Nixon támadásainak. A színésznő rajong New Yorkért, és azt gondolja, hogy többet tehetne érte, mint az állam jelenlegi kormányzója. Andrew Cuomo egy demokrata dinasztia tagja, aki harmadszor is szeretne New York állam kormányzója lenni. Közben azonban gondolkodik az országos kampányon is: lehet, hogy ő lesz Trump demokrata kihívója 2020-ban.

Az 51 éves Cynthia Nixon nyíltan leszbikus. Összeházasodott partnerével, aki politikai ügyekben járatos ügyvéd. Eddig New York polgármesterének stábjában szolgált, de egy hónapja lemondott. Minden bizonnyal azért, hogy a párját segítse az előválasztási kampányban. Szeptemberben derülhet ki, hogy Cynthia Nixon indulhat-e a kormányzói posztért. Ha igen, akkor elsősorban a közoktatást reformálná meg. Ő maga büszkén vallja, hogy állami iskolákban végzett és nem méregdrága magániskolákban. Azt szeretné, ha az állami és önkormányzati iskolák több pénzt kapnának. Ezenkívül javítana a szociális hálózat működésén is, hiszen "elképesztő a kontraszt a világ leggazdagabb országában a szupergazdagok és a mélyszegénységben élők között!" - hangsúlyozta Cynthia Nixon, aki New York állam kormányzója kíván lenni.

- FrissMédia -