NAGYVILÁG
Belföld
A szeretet fontosságát hangsúlyozták Berkeszen, az idősek napján
A gyerekek verssel és énekkel csaltak mosolyt a szépkorú vendégek arcára, akik közül többen elismerésben részesültek.

Szombaton Berkeszen tekinthettünk be a már hagyománynak számító idősek napi alkalomra, melyet idén az év 320. napján szervezett meg az önkormányzat az álltalános iskola tornatermèben. Polgármester úr köszöntése után az ünnepi műsort a legfiatalabbak, az ovisok kezdtèk, majd az általános iskolások mutattak be táncokat, népi játékot, amit vers összeállítás követett.


A legidősebb házaspárok emléklapot és ajándékcsomagot kapott 50.házassági évfoldulójukra. Sajnos az idősek egészségi állapota miatt a rendezvényen csak Papp Zoltánné tudta átvenni személyesen az elismerést.Nagy Andrásnak és nejének, Gyökér Erzsébet Ágnesne és Mészáros Mihályné legidősebb lakónak polgármester úr személyesen fogja elvinni az önkormányzat ajándékát.

Böszörményi József tiszteletes úr egy Alzheimer-kórban szenvedő idős hölgyről és hűséges párjáról mesèlt. Azt tanítva nekünk, hogy mint a hűséges férj, mi se feledjük sose a nagyszülőket, akiknek nagyon sokat köszönhetünk. Becsüljük, szeressük ès ne feledjük őket. A kulturális műsor után ebéddel és nótaszóval vendégelte meg az önkormányzat a szépkorúakat.