KÉK FÉNY
A szállásadóját ölte meg a kettős állampolgárságú kisvárdai férfi
Attila körülbelül egy éve költözött ki egy kisvárdai lakótelepi házból Papra, a testvére által vásárolt rendezett kis ingatlanba. Az egyedül élő fiatalember egy hónapja ismerkedett meg későbbi gyilkosával, aki ukrán-magyar kettős állampolgár.

A csendes Pap község utolsó utcájának utolsó házánál semmi sem árulkodik arról, hogy vasárnap este tragikus események zajlottak le az egyik szobában.

Az 50 éves gyanúsított, S.M. vasárnap egész nap italozott, édesanyja 70. születésnapját ünnepelte. Erősen ittasan tért haza Papra, ahol a főbérlő a konyhaasztalnál ücsörögve hangoskodott. Ő sem vetette meg az italt, egész nap borozott.

A gyanúsított több alkalommal felszólította a sértetettet, hogy ne hangoskodjon, mert tévét akart nézni. Ám Attila csak nem hallgatott el, és ezt a gyanúsított nem volt hajlandó eltűrni. Puszta kézzel megfojtotta szállásadóját, aki gyakorlatilag azonnal meghalt.

Kis idő múlva - talán ijedségből -, szólt a rokonainak, akik értesítették a mentőket, de azok már nem tudták Attila életét megmenteni.

A bíróság ma dönt a gyanúsított letartóztatásáról.

Frissítés: cikkünk a jelenleg ismert tényállás, az ügyészség tájékoztatása alapján készült.

- FrissMédia -