AKTUÁLIS
A péntekihez kísértetiesen hasonló baleset történt Nagykállónál szombat éjszaka
A pénteki 36-os főúton történt tragikus balesettel szinte azonos baleset történt szombat éjszaka a 4911-es úton Nagykálló térségében. Csak a szerencsének volt köszönhető, hogy nem tragédiával végződött az esztelen előzés. Információink szerint a balesetet okozó gépkocsit vezető idősebb férfinél felmerült az ittasság gyanúja.

Nagykálló irányába közlekedett az a személygépkocsi, amely a vele azonos irányba haladó Opelt előzni kezdte a nyílt egyenes szakaszon. Az előzés során azonban a két gépkocsi eleje összeütközött. Az ütközéstől az előzött gépkocsi a menetirány szerinti sáv melletti fás területbe csapódott, megpördülését a sűrű növényzet akadályozta meg. Ebben a gépkocsiban négyen utaztak, közülük két embert szállítottak be a mentők sérülések miatt. Az előzésben lévő gépkocsi a menetirány szerinti ellentétes oldalon az árokban fejtetőn állt meg. Két utasa sérülésekkel, de önerejükből kiszálltak a kocsiból. Életüket annak köszönhetik, hogy az árok peremére szinte felfeküdt a gépkocsi, így az utastér gyakorlatilag sértetlen maradt.

Úgy tudjuk, hogy az előző gépkocsi vezetőjénél felmerült az ittasság gyanúja. Információink szerint a baleset körülményeit büntető eljárás keretében vizsgálják. A mentők összesen négy sérültet szállítottak el a helyszínről a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljesen lezárták a 4911-es főutat.