SPORT
A Nyíregyházi Törvényszék sportolói két sportágban is diadalmaskodtak a hétvégén
Fergeteges hangulatban zajlott le a VIII. Országos Bírósági Sportnapok 2019. július 12-14-én Miskolcon.

A Debreceni, az Egri, a Balassagyarmati, a Miskolci és a Nyíregyházi Törvényszék, valamint a Debreceni Ítélőtábla által szervezett sporteseményen hat sportágban mérték össze erejüket bírósági dolgozók az ország egész területéről.

A Nyíregyházi Törvényszék színeiben versenyző dr. Gunyecz Zoltán, a büntető kollégium vezetője sakkban győzedelmeskedett és szerzett aranyérmet, míg Benkő Róbert informatikus kemény küzdelem után, az extrém futás versenyszámban vehette át a legjobbnak járó trófeát.

A legjobb tizenhat között végzett a törvényszék kispályás labdarúgó csapata, valamint Becserné dr. Szarka Zsuzsanna, a Nyíregyházi Járásbíróság elnökhelyettese női egyéni teniszben. Méltón helyt álltak a kosaras lányok és az asztaliteniszezők is.

A rendezvény jó lehetőséget adott a családtagok számára is a kikapcsolódásra. A szombati napon ugrálóvár, arcfestés, rendőrségi és tűzoltósági kivonulás várta a legkisebbeket. A nap folyamán arra is lehetőségük volt a gyerekeknek, hogy a Nyíregyházi Törvényszék által szervezett extrém futás versenyszámban rajthoz álljanak. A gyerekek jutalma ajándékcsomag volt.

A díjakat gálavacsorán vehették át a győztesek, amit zenés-táncos mulatság követett.