PUZZLE
Bulvár hírek
#Miss Éden
#szépségverseny
#Környezettudatos
A megyéből is várják az indulókat a Miss Éden szépségversenyre
Különleges nemzetközi megmérettetés a Miss Éden: szép és környezettudatos lányoknak írták ki. A Miss Éden környezetvédelmi szépségverseny célja, hogy a környezetvédelem előmozdítására, a környezettudatos magatartás elősegítésére irányítsa a figyelmet és közben lehetőséget nyújtson a 14-26 éves, tehetséges lányoknak a bemutatkozásra. Így a modell- és reklámszakma számára új tehetségeket fedezhet fel.

Kreatív vagy? Mindig is szerettél volna saját ruhát tervezni? Vonz a szépségversenyek világa? Szeretnéd megvédeni a természetet?

Itt a lehetőség! A Miss Éden a környezettudatosság nevében indult el. A magyarországi válogató április 26-án lesz. A nemzetközi döntő helyszíne Székelyudvarhely, ahová az utazás biztosított.

Az indulóknak a versenyen 3 fordulóban kell megmutatniuk magukat: Az első saját készítésű hulladékruha bemutatása, ezt külön is díjazzák. A 2012-es magyar győztes, Kulcsár Edina például ilyent készített:


A második körben fürdőruhában, a harmadikban pedig estélyi ruhában vonulnak fel a versenyzők.

Nevezési díj nincs, viszont értékes ajándékokat lehet nyerni. Jelentkezni emailen a [email protected] lehet, fotókkal, az életkor feltüntetésével és bemutatkozó sorokkal.

A Miss Éden facebook-oldaláról még többet is megtudhatnak a versenyről.


- FrissMédia - .