KÖZÉRDEKŰ
Pályázatok
#az év tanára
#pályázat
#Középsuli.hu
A megyéből is várják a jelöléseket a Középsuli "Év tanára" pályázatára!
Van kedvenc tanárod? Esetleg Önnek volt kedvenc tanára, akit soha nem felejt el? Olyan, aki hihetetlenül jó fej, akinek az órái sziporkázóak, tartalmasak és végre nem unalmasak? Tudja ezt meg más is! Az olvasók ajánlásával a Középsuli.hu idén is megválasztja az Év Tanárát két kategóriában: határainkon innen és határainkon túl! 2017-ben Kisvárdára került a cím. Hátha így lesz most is...

Ha van olyan pedagógus, akit ajánlana a díjra, küldje el a

[email protected]

címre a pedagógus nevét, az elérhetőségét, hogy melyik suliban tanít és néhány sort arról, miért őt jelöli!

Ezt követően a Középsuli.hu felveszi vele a kapcsolatot, bemutatják őt egy rövid interjúban, majd a szavazatakot és a szakmai zsűri segítségével döntik el, ki lesz a legjobb pedagógus 2018-ban.

Idén már harmadik alkalommal a Bethlen Gábor Alapkezelővel együttműködve határon túli magyar pedagógusokat is jelölhetnek különböző pedagógus szervezetek és természetesen diákok is.

NYEREMÉNYEK

1. 3 nap, két éjszaka a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben

2. 2 nap, egy éjszaka a a ráckevei Duna Relax & Event Hotelben + 20 ezer forintos könyvcsomag

3. 2 nap, egy éjszaka a noszvaji Oxigén Hotel Family & Spaban

A tanári díj valóban elismeri azokat a pedagógusokat, akik a saját iskolai pedagógiai tapasztalataikat megosztják másokkal, segítve ezzel a közösségi tapasztalatcserét, és inspirálják a többi kollégát is, de leginkább elnyerik diákjaik elismerését és ezzel együtt szavazataikat is.

Ajánljon Ön is! Hátha megint kisvárdai pedagógus lesz az év tanára, mint volt 2017-ben!

- FrissMédia -