AKTUÁLIS
#kisvárda
#anna-bál
#lányok
#interjú
A legszebb mosolyt is díjazzák majd a kisvárdai Anna-bálon
Hagyományt szeretnének teremteni a szervezők a kisvárdai Anna-bállal. Idén díjazzák a legszebb mosolyt is, és még határainkon túlról is érkeznek versenyzők.

A Bagolyvárnál folytatódtak a próbák, ahol már az öltözködés, szépülés apró trükkjeit, titkait is átvették a lányok. Mivel itt zajlanak a várszínházi esték keretén belüli színházi előadások is, a sok lépcsőfok és átépített színpad külön akadályként tűnhet fel, de ezt a lányok fantasztikusan legyőzték! Egyre szorosabb és belsőségesebb barátságok szövődnek köztük, már most barátként tekintenek egymásra.


Feltűnik a mezőnyben egy nagyon érdekes lány is, aki terveiben egy farmot képzel el lakóhelyéül, annak minden kellékével (tehenek, lovak, baromfi, istálló, földek, gyümölcsfák). Azt mondja, szereti a gumicsizmát, mert hát ugye egy farmon mi más lehetne az ésszerű lábbeli? Gyönyörű farmerlány gumicsizmában...telitalálat!

Olyan lány is van, akinek az az álma, hogy az Oscar-gálán dolgozzon sminkesként. A mottója pedig: Nem adom fel! És bizony nem adjuk fel az álmainkat, mert ha erősen hiszünk bennük, valóra válnak!


Olyan versenyző is van, aki kislány korában mindig hercegnőnek öltözött. Most, hogy felnőtt, eljött az idő, hogy a valóságban is kipróbálja, milyen hercegnőnek lenni, hiszen hercegnőként vonulnak majd fel a színpadon.

"Az, hogy nincs hercegünk, még nem jelenti azt, hogy nem vagyunk hercegnők! Minden nő hercegnő!" - mondta Lengyel Tímea, aki a kommunikációs felkészítést segíti.

A Jótékony Nőegylet elnöke, Lénárt Andrásné nyilatkozik a kezdeményezésről: