KULTÚRA
Programok
#Középsuli
#Programok
A Középsuli sztárjai Kisvárdára jönnek!
Újra Kisvárda ad helyszínt a népszerű online tinisorozat, a Középsuli közönségtalálkozójának! A fiatal színészek már többször is jártak itt, a Lesz Feszten szórakoztatták a nézőket, megjárták a környékbeli sulikat és tornapálya-avatón is fotózkodtak rajongókkal. Most a Gasztrozenei Fesztiválon csalnak mosolyt kortársaik arcára húsvét hétfőn, 13 órakor.

Bende, a macsó, Zsani, a pláza cica és Olivér, a rossz fiú is Kisvárdára látogat a húsvéti ünnepek alatt. A 100 milliós megtekintést maga mögött tudó Középsuli csatorna sztárjai a több izgalmas műsorszámot is terveznek a húsvét hétfői ünnepségre.

"Nagyon szeretem a közönségünket, főleg vidéken nézik sokan a Középsulit, akármelyik városban voltunk, mindig rengetegen jöttek és nagyon lelkesek voltak. Ezért is várom nagyon a kisvárdai találkozót, ahol az összes lányt alaposan meglocsolom" - nyilatkozta Bende megkeresésünkre.

Olivér azt is elárulta, hogy mivel készülnek a már hagyományosnak mondható talk-shown kívül a 13 órakor kezdődő színpadi fellépésükre.

" A közönségünk nagyon szereti a kvízeket, így most is játszani fogunk. Az a jó hírünk van a versenyzőknek, hogy a Középsuli sapka, póló és napszemüveg mellett már sok más meglepetéssel is készülünk!”

Zsani kiválóan érezte magát már a Lesz Feszten is: " Nagyon jókat ettünk, szerintem a Gasztrozenei Fesziválon sem maradunk éhesek" - mondja nevetve a fiatal celeb.

További információ: https://www.facebook.com/gasztrozenefeszt/