PUZZLE
Horoszkóp
#asztrológia
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#havi horoszkóp
A következő csillagjegyeknek esélyük sincs egymással
Akadnak olyan csillagjegy-párosítások, melynek tagjai az erőteljes vonzalom ellenére is képtelenek hosszútávon együtt élni. Ha össze is házasodnak, előre borítékolható, hogy válással végződik a nagy szerelem. Természetesen, a kivétel erősíti a szabályt!

Halak és Oroszlán

Egyáltalán nem meglepő, hogy ez a két csillagjegy nem képes együtt maradni hosszú ideig. Szó szerint tűz és víz, hiszen az Oroszlán a tüzes, míg a Halak a vizes jegyek táborát erősíti. Az Oroszlán bátor és erős, nem mellesleg óriási egóval bír, a Halak érzékeny, aki szinte mindig az érzéseibe burkolózik. Az Oroszlán kimondja, ami a szívén van, de a Halak mindezt bántásnak veszi. A Halak nem mondja ki, mi bántja belül, az Oroszlán viszont nem érti, a Halak miért sértődött meg. Ez a játék folyik kettőjük között újra és újra. A Halaknak úgy látja, az Oroszlán nem törődik vele eleget, inkább a saját kedvteléseire fordítja az energiát. Az Oroszlán épp az ellenkezőjét érzi, szerinte mindent megtesz, csak épp a Halaknak semmi sem elég jó. A szenvedélyesen és romantikusan induló szerelem lassan, de biztosan halad a szakadék felé.


Nyilas és Bak

Talán ez a két csillagjegy különbözik egymástól a leginkább. A Nyilas folyton azért rimánkodik, hogy a Bak próbáljon már meg lazítani egy kicsit, kapcsolódjon ki, bulizzon egy jót. A Bak szerint ezzel szemben a Nyilasnak fel kéne már végre nőnie és meg kéne tanulnia felelősséget vállalni. Képtelenek a másikat megérteni, mindketten ragaszkodnak a saját valóságukhoz. Nem meglepő, ha ez a meddő vita végül folyamatos veszekedéshez vezet. Az eleinte jól induló és szenvedélyes kapcsolatból egy idő után eltűnik a varázs, és csak az indulat marad. Egyikőjüket sem érdekli, mit akar a másik, és persze egyikőjük sem változna vagy engedne az igazából. A Nyilas és a Bak jobb, ha belátják, szerelmüknek nincs sok esélye a túlélésre. Ha már a barátság érzése is elmúlik közöttük, kapcsolatuk biztosan szakítással végződik.


Bika és Vízöntő

A két csillagjegy párkapcsolata elementáris erejű lehet, eleinte mágikus erővel vonzódnak egymáshoz. Amikor felfedik valódi arcukat egymás előtt, kiderül, hogy a Bikának meglehetősen sok problémája van és persze a Vízöntő is igencsak bonyolult szerető. A Vízöntő bohém, időnként meglehetősen furcsán viselkedik, a Bika viszont mindig túl kiszámítható. A Vízöntőt minden újdonság érdekli, a Bika ragaszkodik a jól bevált, megszokott dolgokhoz. Sosem fogják egymást megérteni, mert annyira más értékek fontosak a számukra. A Vízöntő menne, hiszen szabad lélek, a Bika maradna, mert neki a biztonsága, a stabilitása a legfontosabb. A Vízöntő mindenre nyitott, a Bika fájdalmasan makacs és borzasztóan anyagias. A Vízöntő jóval lazábban kezeli az anyagiakat, amivel a Bikát folyton felbosszantja. Ellentétük okán kettőjük története szinte soha nem végződik happy end-del.

Forrás: nlcafe.hu

-Friss Média-