SPORT
A Kisvárdánál folytatja Molnár Gábor
​Molnár Gábor a szintén kieső Mezőkövesddel szerződést bontott, de hamar talált magának másik csapatot.

A következő szezonban a másodosztályban szereplő Kisvárda labdarúgócsapata hivatalos honlapján jelentette be, hogy leigazolták Molnár Gábort, aki ellenfélként a Mezőkövesd, a Diósgyőr és a Puskás Akadémia együttesében is szerepelt jelenlegi csapata ellen.

A rutinos, 30 éves támadó középpályás legutóbb a szintén kieső Mezőkövesden játszott, májusban még csereként beállva két gólt is szerzett jelenlegi együttese ellen.

A mezőkövesdi szerződésem felbontása után egy hetet egyedül készültem, közben sikerült megegyezni a Kisvárdával, kedden pedig bekapcsolódtam új csapatom edzésmunkájába” – mondta a 174 elsőosztályú meccsel rendelkező Molnár.

Elárulta, örömmel vette a Kisvárda érdeklődését, tisztában van vele, hogy a klub vissza akar jutni, amely célok egyeznek az övéivel, hiszen ő is szeretne mielőbb visszatérni a legjobbak mezőnyébe. „Tapasztalatból mondhatom, hogy az NB II brusztolósabb bajnokság, mint az élvonal, de úgy látom, jó keretünk lesz, és meg tudunk majd felelni az elvárásoknak. Fel kell jutni!” – összegzett a játékos.