AKTUÁLIS
#egészségügy
#kitüntetés
#Leleszi Tibor
#kisvárdai kórház
#Felső-Szabolcsi Kórház
#Hegyi Henrik
#egészségügyi alapellátás
A kisvárdai egészségügy idei kitüntetettjei
Évtizedek óta hagyomány már a kisvárdai Felső-Szabolcsi Kórházban, hogy az egészségügy világnapján Semmelweis-napi ünnepséget tartanak.

Idén először pedig a kórházi dolgozók együtt ünnepeltek az egészségügyi alapellátásban dolgozó orvosokkal, védőnőkkel, asszisztensekkel, irodai dolgozókkal.

„Úgy érzem, mindig el kell ismernünk és meg kell köszönnünk azt az áldozatos munkát, mellyel Önök felénk és a betegek felé fordulnak. Hiszem azt, hogy Kisvárda, lehetőségeihez mérten mindent megtesz azért, hogy a betegek ellátásához és mielőbbi gyógyulásához biztosítani tudja a legmegfelelőbb és legkorszerűbb feltételeket. Köszönöm, hogy ebben partnerek, köszönöm mindennapos helytállásukat és kitartásukat!” - mondta köszöntőjében Leleszi Tibor, hozzátéve: „Önök azok, akik a nehéz körülmények között is reményt, támaszt és hitet adnak a segítségért folyamodóknak. Orvosként, asszisztensként, ápolóként vagy védőnőként napról napra, évről évre mérhetetlen fizikai és lelki erőről tesznek tanúbizonyságot, amiért százszorosan járnak a köszönő szavak és sokszor a szó nélküli köszönő kézszorítás. Higgyék el, hogy azok az embertársaik, akik az Önök munkája révén nyerik vissza egészségüket, megtanulják tisztelni a szakmát, és ami a legfontosabb: a szakma összes dolgozóját.” - mondta Kisvárda polgármestere.

Hegyi Henrik főigazgató méltatta dolgozóit, eredményeiket és a kórházban folyó csapatmunkát: „Ha a csapat minden tagja eltökélten, felelősséggel végzi feladatát, az szükségszerűen egy fantasztikus csapatszellemet eredményez. Ha a csapat bevonásával kialakult az irányvonal, a döntéseket már a vezető hozza meg. Ez az alapja a jó minőségű egészségügyi szolgáltatásainknak. Az igazi Felső-Szabolcsi Kórház-szellem a mai napig is épít a lelkesedésre, az állandó megújulásra, a költségorientáltságra, a felelősségvállalásra és egymás segítésére.” - mondta a kórházigazgató.

Áldozatos, példamutató munkája elismeréséért 52 dolgozó kapott kitüntetést.

Főorvosi oklevél: Dr. Gutlébet Klára.
Adjunktusi oklevél: Dr. Varga Zsolt.

„Semmelweis plakett” (mely Borsi Antal munkáját dicséri) elismerésben részesültek:
Dr. Ésik László, Bodor Lászlóné, Dajka Károlyné, Dr. Benkő György, Vinczéné Kopasz Ágnes, Kozmáné Demeter Gabriella, Gyüre Lászlóné. Seres Sándorné, Nagy Gyula, Tamás Attiláné, Vadászné Éles Ágota.

„Kórházi munkáért” elismerésben részesültek:
Szónokné Nyisztor Adrienn, Miklósi Istvánné, Aros Attiláné, Halászné Bernát Dorina, Dr. Szegedi Boglárka Beatrix, Biróné Csonka Ágnes, Rutkai Tiborné, Ésik Csaba Józsefné, Benkőné Szenes Mónika, Ádám Lászlóné, Papik Ferencné, Domján István, Kovácsné Molnár Lívia, Tordai Józsefné, Balogh Diána, Oláh Katalin, Fazekas József.

A Felső–Szabolcsi Kórházban eltöltött 25 éves aktív munkáért emléklapot vehettek át:
Fehér Jánosné, Bereczki Hajnalka, Tóth Zsolt Józsefné, Dr. Kerekes Éva, Szopkóné Markos Erzsébet, Mező Gáborné, Ragányné Hudák Anikó, Márta Tamás Dénesné, Bartha Ferenc, Pásztor Beáta, Nagy Attila, Kiss Zsuzsanna, Kovácsné Szabó Ildikó, Drótár Józsefné, Fodor Károly, Iványi Miklós, Bata Ferenc.

A Felső–Szabolcsi Kórházban eltöltött 40 éves aktív munkáért emléklapot vehettek át:
Gyüre Zoltánné, Greczula Tibor, Bardi Margit, Lengyel Istvánné és Kántor András.

- Friss Média -

fotók: FSZK