SPORT
Labdarúgás
#Kisvárda Master Good
#Ferencváros
#meccs
A Kisvárda mindent kihagyott, nyert a Fradi
Küzdött a két csapat, de a Fradi harmatos volt, a Várda derekasan helytállt, aztán mindent kihagyott, és kapott egy gólt. Ferencváros-Kisvárda: 1-0.

Az első félidőben néhány átlövéssel veszélyeztetett a Ferencváros.A fordulás után esett a színvonal, a kisvárdai Lucas egyszer a 16-os vonalánál eresztett el egy lövést, ami úgy ment taccsra, hogy hátrébb került az oldalvonalon, mint ahol a játékos állt.

A hetvenedik percben Hugo Seco tört ki egyedül a jobb oldalon, de Dibusz kapus bravúrral mentette az éles szögből leadott lövést. Ez volt a legnagyobb helyzet eddig a második félidőben. De utána jött egy még nagyobb, az is a Kisvárda előtt. Grozavot buktatták a jobb szélen, Kovácsréti húszméteres ívelése egyedül találta Berioszt, a kisvárdai görög öt méterről melléfejelt.

Aztán jött a harmadik meccslabdája a Kisvárdának, de kimaradt ez is. Gosztonyi egy kavarodás után tisztán állt a kapuval szemben, de a bal sarokra tartó ívelést Dibusz kiütötte.

Rögtön ezután az egyre sikeresebb magyar brazil, Leandro büntetett: a tizenhatos előtt csinált egy cselt, és a bal sarokba lőtt.

A végén a Fradi-védők még kedvesen odapasszolták Sasa lábára a labdát, aztán úgy tűnik, meggondolták magukat, mert a 16-os előtt felrúgták. Grozav szabadrúgása volt az utolsó esélye a Kisvárdának, de ezúttal sajna fölé tekerte a csodacsatár.

Főkép: kisvardafc.hu