PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#napi horoszkóp
#havi horoszkóp
#asztrológia
A kedd a véletlenek napja - Horoszkóp 03. 13.
Jó, lehet, hogy nincsenek véletlenek, csak véletlennek látszó események. Ezek a véletlennek látszó események, azaz egyidejűségek segítenek neked ma. Figyeld meg, hogy merre vezetnek a véletlenek, figyeld meg, hogy merre terelnek, és melyik iránytól tartanak távol ezek az események.

Kos

Ha eddig abban hittél, hogy neked nincsenek megérzéseid, vagy ha vannak is, nem hasznosak, akkor most be kell látnod, hogy tévedtél. Ma folyamatosan szól benned az a bizonyos belső hang, és megállás nélkül azt sugdossa a füledbe, hogy mi vár rád. Érdemes rá hallgatni, bármennyire is abszurdnak érzed ezt a tanácsot.


Bika

Mindent előbb be akarsz fejezni, mint ahogyan azt lehetne. Kedden egy kicsit türelmetlen vagy, hiszen nagyon-nagyon vársz valamire. Ezt az eseményt nem tudod siettetni, ezért próbáld meg a türelmetlenségedet kreatív energiákká alakítani! Például tölthetnéd azzal a napot, hogy felkészülsz arra, amire olyan nagyon vársz.


Ikrek

Rengeteg időt sikerül nyerned kedden. Reggel még úgy érzed, hogy nem lesz időd semmire, és az is megfogalmazódik benned, hogy nincs kedved ehhez a naphoz. Ehhez képeset estére rájössz, milyen hatékony voltál, és milyen sok mindent sikerült elintézned annak ellenére, hogy egyáltalán nem volt erős benned a tettvágy.


Rák

Meglepetésszerű találkozásokban lehet részed kedden. Ma érdemes megfigyelned, hogy kiket sodor utadba az élet, mert minden találkozás valamilyen fejlődési és tanulási lehetőséget hordoz magában. Érdemes mindenkitől megkérdezned, hogy honnan jött, és hová tart. A válaszok igazán érdekesek és tanulságosak lesznek a számodra.


Oroszlán

Itt az ideje, hogy rendbe tedd a szerelmi életedet. Mostanában egy kicsit zilált volt a magánéleted, és nem igazán sikerült úgy kommunikálnod a pároddal, mint ahogyan szerettél volna. A kedd jó lehetőségeket kínál arra, hogy helyrehozz mindent, amit az elmúlt hónapokban elrontottál. Természetesen ez időbe telhet, lehet, hogy nem kedd estére javul meg minden.


Szűz

Az ajándékozásról szól a kedd. Ma szívesen megajándékoznád valamivel a kedvesedet, a barátnőidet, a családodat, a gyerekeidet. Egy kicsit talán az zavar, hogy ehhez nincs most semmilyen apropó sem. De miért kellene ahhoz ok, hogy ajándékot adj? Nyugodtan lepd meg egy kis aprósággal a szeretteidet, hidd el nagyon is örülni fognak neki!


Mérleg

Itt lenne az ideje eldöntened, hogy hogyan szeretnéd alakítani a jövődet. Sok minden múlik azon, hogy ezekben a napokban mennyire végzel alapos előkészítő munkát. Most precízen találod ki és szervezed meg a hosszú távú terveidet. Érdemes lehet saját vállalkozáson gondolkodnod.


Skorpió

A szerelem és a szeretet hullámokban önti el a Skorpiókat kedden. Ma megérzed, hogy menyire jól választottál párt magadnak, és ha eddig szingli voltál, akkor most nagyon közel van a következő kapcsolatod kezdete. Akár te is kezdeményezhetsz, hiszen a másik fél elég visszafogottnak és megfontoltnak tűnik!


Nyilas

Lehet, hogy több időt kellene arra szánnod, hogy magaddal foglalkozz. Mostanában túl sok időt töltesz azzal, hogy mások helyett akarsz döntéseket hozni, mások helyett akarsz megoldani feladatokat, és mások helyett akarsz jó teljesítményt nyújtani. Ez azonban elég hiábavalónak bizonyul, ezért be is fejezhetnéd már ma.


Bak

A látszat ma sok helyzetben becsaphatja a Bakokat. Könnyen hiheted úgy, hogy egy munkahelyi változás neked lesz rossz, pedig hosszú távon pont ebből fogsz profitálni. Fogadd örömmel a munkahelyi változásokat, legyenek azok bármilyen váratlanok, furcsák, értelmetlenek vagy ijesztők. Ezekből a változásokból egy jobb helyzet születik majd a számodra.


Vízöntő

Ezt a napot a barátnőiddel kellene töltened. A barátnőidnek ugyanis nagy szükségük van arra, hogy cseveghessenek veled. Nem kell komoly beszélgetésekben vagy nagy problémamegoldásokban gondolkodnod. Valójában elég, ha elmondhatják mindazt, ahol most az életük tart, és te meghallgatod őket.


Halak

Ma mindenkihez lesz egy kedves szavad, és ebben az sem gátolhat meg, ha valakivel még nem vagy beszélőviszonyban. Ma szívesen odaköszönsz azoknak, akik nem fogadják a köszönésedet és szívesen beszélgetsz azokkal, akik máskor nem állnak szóba veled. Nemcsak szóban kommunikálsz jól, hanem írásban is, ezért most megírhatod mindazt, amit régóta halogatsz.


-Friss Média-

Forrás: nlcafe.hu