AKTUÁLIS
A FrissMédia olvasói láthatják először Kisvárda új attrakcióját
A külső félelmet rajtunk kívülálló dolog okozza és erős a motivációnk, hogy elkerüljük. Félünk például a pókoktól, a haláltól, különösen az erőszakos haláltól. Kisvárdán jártunk, a borzalmak házában, ami hamarosan nyitja kapuit.

Az előkészületek Kisvárda legújabb turisztikai attrakciójánál az utolsó fázisba érkeztek. Tesztelik a hang- és fényeffekteket, hogy a közel hatvan perces borzalom olyan hű legyen, hogy ne akarja senki újra át-, illetve megélni. Vagy mégis? Mert hát az emberi elme a legkülönösebb szituációkban hagy minket cserben, s bár tudjuk, hogy ott van valami a sötétben... eltakarjuk a szemünket, de rést engedve a félelemnek azért foszlányokat beengedve hozzuk magunkra a frászt.

A félelem kapcsolatban van a menekülési és az elkerülési viselkedéssel...

Nos, Kisvárdán garantáltan az a frász fogja kerülgetni... amit el szeretne kerülni. Felmérések szerint a leggyakoribb félelmeink között ott vannak a szellemek, a gonosz erők létezése, csótányok, pókok, kígyók, magasság, víz, zárt helyek, sötétség, alagutak. Ez mind jelen van az országban is egyedülálló attrakciónál, amely rövidesen Kisvárda egyik nevezetességévé válhat.

És hogy pontosan mi ez? Nos, hamarosan megtudja.... Kérdés, hogy ki meséli el a borzalmat, amit átélt a különös kalandtúrán, amit úgy hívnak: Félelemterápia.

- FrissMédia -