PUZZLE
Horoszkóp
#horoszkóp
#asztrológia
#napi horoszkóp
A család a megoldás! - Horoszkóp 07.06.
Lehet, hogy mindig is bízhattál a családi összefogás erejében, és az is lehet, hogy eddig szinte sohasem számítottál a családodra. Bárhogy is volt eddig, ma a családi összefogás sokat segít neked. Ráadásul mindez sokkal könnyebben megy, mint ahogy számítottál rá. A családod (vagy a választott családod) ma sokkal erősebb, és sokkal inkább melletted van, mint azt megszoktad.

KOS

Van az úgy, hogy nem jutsz szóhoz. Van az úgy, hogy nem tudod, mit kellene mondanod. Nem baj, ha hallgatsz. Sőt! A hallgatásod talán sokkal mélyebb értelmű, mint a fecsegés. Lehet, hogy ma a hallgatásoddal alapozhatod meg az igazán jó dolgokat, és lehet, hogy a hallgatásod hozza meg a várt eredményt.


BIKA

Olyan határozottan tudod, hogy mit szeretnél, hogy elfelejted megkérdezni mások véleményét, elfelejted megkérdezni, hogy mások szerint mi lenne a jó. Ez pedig azzal is járhat, hogy elszalasztasz egy lehetőséget, vagy elszalasztasz egy módosítást. Ma állj készen arra, hogy bátran változtass a terveiden.


IKREK

Azt gondolod, hogy nincs ráhatásod a veled történő folyamatokra, de ez természetesen nem igaz. Természetesen te vagy az, aki katalizálod ezeket a folyamatokat, te vagy az, aki körül zajlanak ezek a folyamatok, és az is te vagy, aki megváltoztathatja a tendenciákat. Ne félj változtatni csütörtökön sem!


RÁK

Haladj az áramlással csütörtökön. Tudom, hogy nem egyszerű haladni az eseményekkel, és sodródni, amikor cselekedni akarnál. De lehet, hogy nem mindig az aktív cselekvés a megoldás. Ma a szemlélődésé, az inspirációk begyűjtéséé a főszerep, és ráérsz majd akkor cselekedni, amikor pontosan tudod, hogy mit szeretnél tenni.


OROSZLÁN

Készülj fel arra, hogy ma nem mindenki tartja tiszteletben az idődet. Nem mindenki tartja tiszteletben azt, hogy neked is szükséged van énidőre, és azt sem, hogy neked is szükséged van pihenésre. Fontos, hogy csütörtökön tudd meghúzni a határaidat, és ne hagyd, hogy mások eljátsszák a legértékesebb kincsedet, az idődet.


SZŰZ

Gondolkodj előre! Neked ez egyébként is könnyen megy, és egyébként is könnyen gondolkodsz előre. Ma érdemes megvizsgálnod, hogy szerinted mi lesz mások következő vagy azutáni lépése. Lehet, hogy most három-négy lépéssel is előre gondolkodhatsz, ahelyett, hogy csak azt vennéd figyelembe, ami már valóban megtörtént.


MÉRLEG

Néha talán elgondolkozol azon, hogy mások miért nem veszik észre, milyen szerencsések, és milyen jó dolguk van. De vajon te észreveszed a saját jó dolgodat? Csütörtökön sorolj fel magadnak legalább három olyan dolgot, ami jó az életedben! Szedd össze, hogy mi mindenért vagy hálás, és mi mindenért mondhatod magadat szerencsésnek!


SKORPIÓ

A sors furcsa fintora, hogy arra pontos terved van, hogy mit teszel majd jövőre vagy egy hónap múlva, de azt nem tudod, hogy ma mi lenne a legpraktikusabb a számodra. Ma tedd föl magadnak a kérdést: „Mit tudok tenni ma, hogy egy év múlva ott legyek, ahol szeretnék?” Bármi is a válasz, tedd azt meg ma!


NYILAS

Úgy érzed, hogy a környezeted nagyon kicsiben gondolkodik. Úgy érzed, hogy senkinek sem olyan szárnyaló a fantáziája, mint neked. Talán igazad van. De ne felejtsd el: neked pont azért adatott meg ez a szárnyaló fantázia és kreativitás, hogy ezzel a képességeddel másoknak is segíts!


BAK

Nem mersz megtenni valamit csütörtökön. Talán az a gondolat bénít, hogy mi lesz akkor, ha mindez rosszul sül el. De mi lesz akkor, ha mindez jól sül el? Mi lesz akkor, ha sikerül az, amit elterveztél? Most koncentrálj a várható jóra, a várható sikerre, és ne a nehézségekre, amelyekre eddig figyeltél.


VÍZÖNTŐ

Szeretnél elrejtőzni a világ elől, és szeretnéd, ha most egy kicsit egyedül maradhatnál (a gyermekeiddel). Most nyugodtan bújj el és nyugodtan rejtőzz el. Nyugodtan teremtsd meg a saját nyugalmadat, a saját békédet és a saját egyedüllétedet. Ne felejtsd el, hogy az egyedüllét nem egyenlő a magánnyal.


HALAK

Olyan támogatóid vannak, akik mindent szívesen és hatékonyan megcsinálnak helyetted. Olyan segítőid vannak, akik boldogan segítenek neked a legvadabb terveidben is. Ismerd fel, hogy az a csapat, amelyre úgy vágysz, már ott van veled, ott állnak mögötted, és mindenben segítenek téged.


Forrás: nlcafe.hu

Kép: napidoktor.hu

-Friss Média-