SPORT
Labdarúgás
A bíró volt a legjobb a ZTE-Várda meccsen
Pozitív szemléletű gyerek vagyok, a jó dolgokat keresem, na, ebből kevés volt ezen a találkozón.

Csak a játékvezető felfogása tetszett, aki nem engedte a kisasszonyfutballt.

Nem fújta le, amikor mindenki a labdára ment, csak a fejelés után nagyot esett az egyikük, amikor a csatár beakasztotta a lábát, amikor eljátszotta a nagyhalált, akinek hozzáért az arcához a másik karja.

Nyilván akinek fáj, az a játékos ezt másképp gondolja. De nézőként, szemlélőként üdítően hatott, hogy nem keveredett a képernyőn Az ember tragédiája a focimeccsel.

Azért lehet ennyit írni a játékvezetői felfogásról, mert a pályán alig történt valami a 90 perc plusz hosszabbítás alatt.

Kétezer szurkoló volt a ZTE - Várda focimeccsen. A félidőben ez volt a legizgalmasabb infó.

A Várdának volt némi elképzelése, de lássuk be, nem az acélos támadójáték jellemezte a csapatot a tavaszi szezonban, s most sem. Így az egyetlen félhelyzet az volt, amikor Bumba lövését mentette Favorov, majd a kipattanót Katabeljov húsz méterről fölé rúgta.

Ezenkívül mindkét oldalon volt egy-egy olyan lapos beadás, amiről lemaradt a csatár közepén, így nem lett belőle semmi.

Ennyi történt az első félidőben.

0-0.

A második félidőben a kisvárdai Bumbának volt egy veszélyes lövése húsz méterről.

Aztán a zalaegerszegi kapus kijött egy labdára, de elpattogott mellette, a kisvárdai játékos és a ZETE-védő se értette, mi történik éppen, csak figyeltek feszülten, úgyhogy a labda kiment az alapvonalon.

A másik oldalon a kisvárdai Dombó kapus nem tudott megfogni egy lehulló labdát, mert vele együtt felugrott egy egerszegi, de nem lett veszélyes szituáció ebből sem.

Az utolsó öt perc (plusz a hosszabbítás) picit jobb volt. A két kisvárdai csere hajtott, egy alapvonali beadás pici izgalmat hozott, de ezt is emberbe lőtték.

Uncsi meccs után biztos bentmaradó lett a Zalaegerszeg, a szerzett pontjának köszönhetően.

ZTE-Kisvárda 0-0.

- FrissMédia -