PUZZLE
Életmód
#jótékonysági bál
#kormányhivatal
5. kormányhivatali jótékonysági bál
Február 17-én rendezték meg a Zilahi teremben a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal jótékonysági bálját közel 400 fő részvételével. A bál fővédnökei dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár, és Dr. Nagy István parlamenti államtitkár voltak.

Az Újfehértói Fúvós Zenekar nyitánya után Román István, Szabolcs Szatmár-Bereg megyei kormánymegbízott mondott pohárköszöntőt. Ebben köszönetet mondott a munkatársaknak az erőn felül végzett munkáért, családtagjaiknak pedig a háttérből nyújtott támogatásért. Dr. Szabó Tünde államtitkár köszöntőjében a kormányhivatali dolgozók munkájának fontosságáról beszélt, amivel a dolgozók az egész magyar nemzetet szolgálják.

A köszöntők után a Nyíregyháza Táncklub táncos előadását csodálhatták meg a résztvevők, amit Nagy Ricsi énekes előadása követett. A vacsora után pedig Zentai Edit és a Polip zenekar szolgáltatta a talpalávalót a hajnalig tartó szórakozáshoz.

A tombolából befolyt összeggel a Kormányhivatal a Család éve alkalmából a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei nagycsaládos szervezetekhez juttat el a közeljövőben tartós élelmiszereket a Nagycsaládosok Egyesületén keresztül