KÉK FÉNY
29 éves mentős halt meg Rakamaznál
Mindene a mentőzés, az életmentés volt Viktornak. Ma reggel a tokaji mentőállomásra ment szolgálatba, amikor eddig tisztázatlan körülmények között lesodródott az útról. A fiatalembernek esélye sem volt a túlélésre.

Mint beszámoltunk róla, halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt április 3-án 6 óra 30 perckor a 38-as számú főút 19. kilométerszelvényében. Nyíregyháza felől tartott Rakamaz felé egy személygépkocsi, amely egy kanyarban megcsúszott, lesodródott az úttestről, fának ütközött és tetejére borulva a szántóföldön nyerte el nyugalmi helyzetét. Az autóban egyedül utazó járművezető, egy 29 éves nyíregyházi férfi a baleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A fiatal mentős korán leszavazott Nyíregyházán, majd útnak indult, hogy a tokaji mentőállomáson reggel hétkor váltsa a kollégáját. Viktor két hónap múlva tette le a volna a mentőtiszti vizsgát. Számtalan esetben szolgált esetkocsin, több balesetnél is ott volt. Most kollégái az ő életéért küzdöttek, de nem tudták megmenteni.

Szemtanúktól úgy tudjuk, hogy valószínűleg a nem megfelelő sebesség megválasztása miatt egy balos kanyarból kiérve jobbra kezdett el sodródni a kocsi, majd hirtelen jobbra-balra kezdett el mozogni, bekacsázott, majd a menetirány szerinti fáknak csapódott. Az ütközés ereje olyan nagy volt, hogy a vezetőoldal teljesen szétroncsolódott. Ott érte a gépkocsit a legnagyobb erőbehatás, egy vaskorfának ütközött, ami ki is tört.

A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

- FrissMédia -